Τοπικές Ειδήσεις

Επιστολή διαμαρτυρίας ΕΛΦΕΕ Ρόδου προς ΔΕΡΜΑΕ

Αγαπητέ κύριε Ιατρίδη , με έκπληξη ενημερωθήκαμε μετά από δημοσίευμα στον τοπικό τύπο ,στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ περί ανανέωσης της σύμβασης συνεργασίας της
ΔΕΡΜΑΕ με την εταιρεία YOUR CONFIDENCE AE .
Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι: «Με απόφαση, που έλαβε ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης «Δ.Ε.Ρ.Μ. Α.Ε.» κ. Ιωάννης Ιατρίδης, η οποία αναρτήθηκε χθες στην
διαύγεια, ανατέθηκαν οι υπηρεσίες παροχής Οικονομικών Συμβούλων στην εδρεύουσα στο Μαρούσι Αττικής, ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «YOUR CONFIDENCE AE» έναντι
9.920 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Η δαπάνη που προκαλείται από την συγκεκριμένη ανάθεση θα καλυφθεί από ιδίους πόρους.»
( Σας παραθέτουμε και λινκ για του λόγου το αληθές https://www.dimokratiki.gr/25-04- 2020/se-etaireia-ton-athinon-i-oikonomiki-ypostirixi-tis-etaireias-d-e-r-m-a-e2/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=se-etaireia-ton-athinon-ioikonomiki-ypostirixi-tis-etaireias-d-e-r-m-a-e-2&fbclid=IwAR1AKMz7M_24X_5D9er1-SrtMXtMZSfhW1Y3dAwaA8W4l10b_YUM3ZQSdkw )
Ως Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ρόδου αντιλαμβανόμαστε την πίεση χρόνου και την ανάγκη λήψης αποφάσεων από Δημοτικούς Οργανισμούς και εταιρείες του Δήμου . Οφείλουμε όμως να επισημάνουμε και να τονίσουμε με κάθε τρόπο ότι αυτά δεν μπορούν να αποτελούν άλλοθι για τις διοικήσεις των παραπάνω Οργανισμών και εταιρειών για την απαξίωση και την αγνόηση των λογιστών επιστημόνων του νησιού.
Σε μια δύσκολη και αβέβαιη περίοδο διαπιστώνουμε ότι ,για ακόμη μία φορά, δημοτική επιχείρηση της Ρόδου προτιμά και καταλήγει (άγνωστο το πώς και το γιατί) να συνάπτει συνεργασίες με Οικονομολόγους εξ Αθηνών .
Να σημειώσουμε ότι ως σύλλογος , ο οποίος αποτελείται και εκπροσωπεί μέλη υψηλής κατάρτισης και απόλυτα αξιόπιστους επαγγελματίες, κανένα θέμα δεν έχουμε με τους συναδέλφους της υπόλοιπης Ελλάδας.
Οφείλει όμως ο Δήμος Ρόδου και οι οργανισμοί αυτού να στηρίζει ΚΑΙ τους Ροδίτες επιχειρηματίες .Επειδή η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού θεωρούμε ότι είναι θέμα πολιτικής βούλησης να προστατευτούν οι διαδικασίες ανάθεσης υπηρεσιών και οι σύναψη συμβάσεων τέτοιου είδους.
Με την παρούσα εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το γεγονός που έλαβε χώρα..
Ζητάμε να αναστείλετε την απόφασή που αναρτήσατε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ σχετικά με την «παράταση» συνεργασίας σας με την εταιρεία YOUR CONFIDENCE AE.


Ζητάμε να λάβει χώρα μια αξιοκρατική διαδικασία , ανοιχτή προς κάθε επιστήμονα που δραστηριοποιείται και στην Ρόδο.
Ζητάμε να έχουν ΚΑΙ οι Ροδίτες ίσες ευκαιρίες συνεργασίας με τις επιχειρήσεις του Δήμου αλλά και με τον ίδιο τον Δήμο.
Αναμένουμε την ανταπόκρισή σας στα αιτήματά μας .
Με εκτίμηση
ΔΣ ΕΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ
Σπυρόπουλος Σπύρος Πρόεδρος
Περάκης Γεώργιος Γραμματέας
Σάκης Τορούμογλου Α Αντιπρόεδρος
Κασέρης Νεκτάριος Ταμίας
Αναστασά Τσαμπίκα Β Αντιπρόεδρος
Ελευθεριάδη-Ροδίτη Χρυσάνθη Έφορος Δημ. Σχέσεων
Πελεκάνος Ιωάννης Μέλος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου