ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Ρόδος: Επέστρεψαν τα προβλήματα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΟΣ (2)

Την προ­ε­τοι­μα­σία του για το εκτός έδρας παι­χνί­δι της 27ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας στον 4ο όμιλο, με αντί­πα­λο την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που θα διε­ξα­χθεί την Κυ­ρια­κή στις 17:00, συ­νέ­χι­σε χθες ο Α.Σ. Ρόδος.

Ο Δη­μή­τρης Τε­ρε­ζό­που­λος και οι συ­νερ­γά­τες του, μετά από το απα­ραί­τη­το ζέ­στα­μα, έδω­σαν εντο­λή να εκτε­λε­στούν ασκή­σεις τα­κτι­κής και αγω­νι­στι­κά παι­χνί­δια στην κα­το­χή και την κυ­κλο­φο­ρία της μπά­λας, καθώς ο έμπει­ρος τε­χνι­κός θε­ω­ρεί ότι η σωστή τα­κτι­κή αντι­με­τώ­πι­ση του αντι­πά­λου θα είναι αυτή που θα οδη­γή­σει τα «ελά­φια» στο θε­τι­κό απο­τέ­λε­σμα, που τόσο χρειά­ζε­ται ο σύλ­λο­γος.

Πά­ντως, εκεί που ο Δη­μή­τρης Τε­ρε­ζό­που­λος είχε ηρε­μή­σει βλέ­πο­ντας τους πε­ρισ­σό­τε­ρους πο­δο­σφαι­ρι­στές να ξε­περ­νούν τους τραυ­μα­τι­σμούς τους, τα προ­βλή­μα­τα επέ­στρε­ψαν… πο­νο­κε­φα­λιά­ζο­ντας τον έμπει­ρο τε­χνι­κό, αλλά και την διοί­κη­ση του Α.Σ. Ρόδος.

Συ­γκε­κρι­μέ­να, ο Στα­μά­της Κα­ντι­μοί­ρης που είχε προ­πο­νη­θεί κα­νο­νι­κά τις προη­γού­με­νες ημέ­ρες, πα­ρα­πο­νέ­θη­κε για νέες ενο­χλή­σεις και ακο­λού­θη­σε ατο­μι­κό πρό­γραμ­μα, ο Χρή­στος Αμα­να­τί­δης πα­ρα­πο­νέ­θη­κε κι αυτός για ενο­χλή­σεις και δεν προ­πο­νή­θη­κε κα­θό­λου, ενώ ο Μα­νώ­λης Ευ­γε­νι­κός που αντι­με­τω­πί­ζει πρό­βλη­μα τραυ­μα­τι­σμού προ­σβλή­θη­κε από ίωση και πα­ρέ­μει­νε κλι­νή­ρης.

Όπως γί­νε­ται εύ­κο­λα αντι­λη­πτό η συμ­με­το­χή των τριών πο­δο­σφαι­ρι­στών στο παι­χνί­δι της Κυ­ρια­κής με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ κρί­νε­ται εξαι­ρε­τι­κά αμ­φί­βο­λη.

Σί­γου­ρα εκτός πλά­νων του έμπει­ρου τε­χνι­κού θα είναι ο Θε­ό­φι­λος Κου­ρού­πης, που θα εκτί­σει την δεύ­τε­ρη αγω­νι­στι­κή της τι­μω­ρί­ας που του επι­βλή­θη­κε, καθώς είχε συ­μπλη­ρώ­σει επτά κί­τρι­νες κάρ­τες.

Η προ­ε­τοι­μα­σία των «ελα­φιών» θα συ­νε­χι­στεί σή­με­ρα και θα ολο­κλη­ρω­θεί το από­γευ­μα της Πα­ρα­σκευ­ής με ασκή­σεις ενερ­γο­ποί­η­σης και χα­λά­ρω­μα, ενώ μετά το τέλος της προ­πό­νη­σης ο Δη­μή­τρης Τε­ρε­ζό­που­λος ανα­μέ­νε­ται να ανα­κοι­νώ­σει την απο­στο­λή που θα ανα­χω­ρή­σει το πρωί του Σαβ­βά­του για την Κρήτη, με εν­διά­με­σο σταθ­μό την Αθήνα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.