ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρετανία : Μετά τον Τζόνσον θετικός στον κοροναϊό και ο υπουργός Υγείας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΛΟΝΔΙΝΟ

Μετά τον πρω­θυ­πουργό του Ηνω­μέ­νου Βασι­λείου, Μπόρις Τζόνσον, θετικός στον κορο­ναϊό βρέθηκε και ο υπουρ­γός Υγείας της χώρας, Ματ Χάνκοκ.

Ο βρε­τα­νός υπουρ­γός Υγείας άρχισε να εκδη­λώ­νει συμ­πτώ­ματα της επι­δη­μι­κής νόσου από το βράδυ της Τετάρ­της.

Όπως έγινε γνωστό, θα εργά­ζε­ται πλέον και αυτός από το σπίτι του, τελώ­ντας σε καθε­στώς απο­μό­νω­σης και έχοντας μόνο ήπια συμ­πτώ­ματα.

Εξάλλου, το Παλάτι του Μπά­κιγ­χαμ ανέφερε σε ανα­κοί­νωσή του ότι η βασί­λισσα Ελι­σά­βετ είχε την τελευ­ταία της συνά­ντηση με τον κ. Τζόνσον στις 11 Μαρτίου και ότι ακο­λου­θεί τις ιατρι­κές υπο­δεί­ξεις όντας καλά στην υγεία της.

Πέραν αυτού, τα γεύματα του Βρε­τα­νού πρω­θυ­πουρ­γού θα αφή­νο­νται πλέον έξω από την πόρτα του δια­με­ρί­σμα­τός του, εντός του κυβερ­νη­τι­κού συγκρο­τή­μα­τος στην Ντά­ου­νινγκ Στριτ.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.