Τοπικές Ειδήσεις

Ενημερωτική Συνάντηση ΔΣ Συλλόγου Αιμοδοτών με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου

Την 26 Φεβρουαρίου 2020, αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου με επικεφαλής τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Φιλήμονα Νικολάου συναντήθηκε στο γραφείο του διοικητή, με τον νέο διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου Στρατηγό κ. Γρηγόριο Ρουμάνη, παρουσία του διευθυντού και προσωπικού του Τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου. Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο διοικητής του Νοσοκομείου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Τα μέλη του ΔΣ τόνισαν την προσήλωση και προσανατολισμό του συλλόγου στην υποστήριξη των δράσεων του Νοσοκομείου και ιδιαίτερα του Τμήματος αιμοδοσίας. Τέλος αντηλλάγησαν απόψεις και υποβλήθηκαν εκ μέρους του Συλλόγου προτάσεις που αφορούν σε ενέργειες που είναι δυνατόν να βελτιώσουν το ήδη υψηλό επίπεδο συνεργασίας των δύο φορέων.

Το ΔΣ του Συλλόγου Αιμοδοτών ευχαριστεί τον διοικητή του Νοσοκομείου για τη φιλοξενία και την ειλικρινή διάθεση για εμβάθυνση της συνεργασίας και του συντονισμού των δράσεων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου