Ειδήσεις

Ο κ. Τάκης Μιχαήλου περιφερειάρχης οργανωτικού Ν. Αιγαίου, της Ν.Δ.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Τάκης Μιχαήλου, ανέλαβε, όπως από την πρώτη στιγμή είχε γράψει η “δημοκρατική”, τη θέση του Περιφερειάρχη Οργανωτικού Νοτίου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας, με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Ανδρέα Παπαμιμίκου, που εκδόθηκε χθες.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ορίστηκαν και οι αναπληρωτές Γραμματείς Οργανωτικού.
Στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη Γραμματέας ορίστηκε ο κ. Γιώργος Παντάκης.

Η αναβάθμιση στην κομματική ιεραρχία του κ. Μιχαήλου, αποτελεί μια απάντηση σε στελέχη που επιχείρησαν με πλάγιο και αθέμιτο τρόπο τον παροπλισμό του για να εξυπηρετήσουν πρόωρες πολιτικές τους φιλοδοξίες και σχέδια.

Θυμίζουμε ότι ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Στέφανος Δράκος επεδίωξε και ακόμη επιδιώκει να γεφυρώσει το χάσμα, που ο ίδιος δημιούργησε, με τη συνδρομή, αν όχι την καθοδήγηση του Γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Aιγαίου και μέλους της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκου Μπακογιάννη, μετά και τις αποκαλύψεις τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2013 για το παρασκήνιο της υποψηφιότητας του στη ΝΟΔΕ.
Ο κ. Μιχαήλου καταλόγισε στους κ.κ. Δράκο και Μπακογιάννη ότι επιχείρησαν να τον παραπλανήσουν.

Είχε προταθεί συγκεκριμένα στον κ. Μιχαήλου να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της θέσης του προέδρου της ΝΟΔΕ και να παραδώσει τη σκυτάλη στον κ. Δράκο, αναλαμβάνοντας τη θέση του περιφερειάρχη του κόμματος στο Νότιο Αιγαίο χωρίς να υπάρξουν αργότερα οι αναμενόμενες εγγυήσεις.

Είχε ενημερωθεί ο κ. Μιχαήλου εξάλλου ότι κάποιοι επεδίωξαν να τον διαβάλουν στον κ. Παπαμιμίκο, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι συνεπής στα καθήκοντά του στη ΝΟΔΕ και ότι δεν απαντά στα τηλέφωνα.
Αποκορύφωμα των όσων είχαν λάβει χώρα στο παρασκήνιο αποτέλεσε η απόφαση του κ. Μιχαήλου να απευθύνει επιστολή στον Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Λουλουδάκη, ζητώντας την αντικατάσταση του κ. Μπακογιάννη.

«Το ποτήρι ξεχείλισε όταν σε συνομιλία μας χρησιμοποίησε ακόμα το δικό σας όνομα, προκειμένου να με αποπροσανατολίσει και να με καταστήσει ανενεργό, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο τον δρόμο για τον συγκεκριμένο υποψήφιο σχεδιάζοντας παράλληλα την δική μου καρατόμηση. Διευκρινίζω ότι βεβαιότητά μου είναι, η εν αγνοία σας χρήση του ονόματός σας», ανέφερε στην επίμαχη επιστολή ο κ. Μιχαήλου. Θυμίζουμε ότι σε μια προσπάθεια να μην υπάρξει κρίση στο κόμμα ο κ. Μιχαήλου απείχε από την υποψηφιότητα του στη ΝΟΔΕ και στήριξε την κ. Νατάσσα Βενετοκλή, που εξελέγη με διαφορά.

Τη στάση του αυτή αξιολόγησε το κόμμα, που του εμπιστεύθηκε τη θέση του Περιφερειάρχη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου