Ειδήσεις

“Φωτιά” έχει πάρει το νέο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΠΥΥ

Με το ακουστικό στο χέρι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, προσπαθώντας μάταια να πιάσουν γραμμή στο τηλεφωνικό κέντρο 210-3803470 που λειτουργεί για την ενημέρωση των ασφαλισμένων όσον αφορά τους συμβεβλημένους γιατρούς.

Η γραμμή εγκαινιάστηκε στις 8 το πρωί και θα λειτουργεί καθημερινά ως τις 3 μετά το μεσημέρι, ωστόσο προς το παρόν βουίζει συνεχώς για όσους καλούν.

Σήμερα, εν τω μεταξύ, εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ που θέλουν να υπαχθούν στο νέο εθνικό δίκτυο υγείας, με τα στοιχεία των προηγούμενων ημερών να δείχνουν ότι είχαν καταθέσει χαρτιά λιγότεροι από τους μισούς.

Πάντως, άλλες δύο τηλεφωνικές γραμμές θέτει σε λίγο σε λειτουργία ο ΕΟΠΥΥ, καθώς οι ασφαλισμένοι του προσπαθούν μάταια από τις 8 το πρωί να πιάσουν γραμμή στο τηλεφωνικό κέντρο που εγκαινιάστηκε, το 210-3803470, προκειμένου να ενημερώνει για το δίκτυο των συμβεβλημένων γιατρών.

Οι γραμμές θα λειτουργούν καθημερινά 8 με 3, ωστόσο προς το παρόν βουίζουν συνεχώς για όσους καλούν. Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί και ο αριθμός της κεντρικής υπηρεσίας του ΕΟΠΥΥ, το 210-6871740.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου