ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κουντουρά: Αύξηση 15% έως 30% των προκρατήσεων για διακοπές στην Ελλάδα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κουντουρά

Οι προ­κρα­τή­σεις για δια­κο­πές στην Ελλάδα σημειώ­νουν άνοδο από 15% έως 30%, ανάλογα με την αγορά, γεγονός που βάζει τις βάσεις για νέο ρεκόρ στον του­ρι­σμό το 2018, δήλωσε η υπουρ­γός Του­ρι­σμού, Έλενα Κου­ντουρά, μιλώ­ντας στην ΕΡΤ2.

Η υπουρ­γός επε­σή­μανε ότι η νέα στρα­τη­γική του υπουρ­γείου εστιά­ζε­ται στην προ­σπά­θεια για του­ρι­σμό 365 μέρες τον χρόνο και ανα­φέρ­θηκε στις δράσεις για να υπάρ­ξουν πρό­σθε­τες αερο­πο­ρι­κές πτήσεις προς την Ελλάδα.

Για το 2017, οι αφίξεις συνο­λικά ανήλθαν σε 30 εκα­τομ­μύ­ρια του­ρί­στες και τα έσοδα στα 14,7 δισ. ευρώ.

Μέσω του του­ρι­σμού όλος ο κορμός της οικο­νο­μίας λαμ­βά­νει μέρισμα από την ανά­πτυξή του, είπε η υπουρ­γός.

 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.