ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεταφορά στην Κρήτη διασωληνωμένων ασθενών με covid από τη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
c-130_1-thumb-large

Σοβαρή επι­δεί­νωση παρου­σί­ασε η υγεία δυο ηλι­κιω­μέ­νων που νοση­λεύ­ο­νταν στο νοσο­κο­μείο της Pόδου με κορω­νοϊό, γι αυτό και κρίθηκε απα­ραί­τητη η μετα­φορά τους σε νοσο­κο­μείο ανα­φο­ράς.

Σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες της «δημο­κρα­τι­κής», πρό­κει­ται για έναν άνδρα από δημο­τική ενότητα της ανα­το­λι­κής πλευράς του νησιού και μια γυναίκα από την Aλβανία και οι δύο άνω των 75 ετών, οι οποίοι κρίθηκε ότι έχρηζαν δια­σω­λή­νω­σης λόγω των σοβαρών επι­πλο­κών που παρου­σί­ασε η υγεία τους λόγω του covid-19.

Και οι δύο επρό­κειτο να μετα­φερ­θούν χθες αργά το από­γευμα με C-130 από το νοσο­κο­μείο της Pόδου σε νοσο­κο­μείο της Kρήτης – εκτός απρο­ό­πτου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.