Όλοι στον Α.Σ. Ρόδος έχουν μεγάλη αγωνία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αδημονούν γι’ αυτό.
Ο προπονητής των «πρασίνων» της πόλης μας Κώστας Βελιτζέλος μίλησε στην ιστοσελίδα mikriliga.com και την Χρύσα Ζερβού.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
-Για τον επαγγελματισμό των ποδοσφαιριστών του:
«Αν μη τι άλλο θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά, τα παιδιά είναι πραγματικοί επαγγελματίες, ούτως ή άλλως!
Για παράδειγμα, πολλά παιδιά, ακόμα κι αν δεν τους έστελνα εγώ προπόνηση, δεν υπήρχε περίπτωση να μην προπονηθούν. Είναι επαγγελματίες, ζουν από αυτό όχι μόνο λόγω του οικονομικού αλλά έχει μάθει ο οργανισμός τους έτσι.
Όλα τα παιδιά στέλνουν βίντεο από ατομικές προπονήσεις στους χώρους που κάνουν. Αντιλαμβάνεσαι, ότι είναι παιδιά που το κάνουν με συγκέντρωση και αγάπη…».
-Είναι πασιφανές πλέον, πώς κι οι ποδοσφαιριστές βιώνουν δύσκολες στιγμές και ο προπονητής του Α.Σ. Ρόδος, έχει καθημερινή επαφή μαζί τους έτσι ώστε να υπάρχει αλληλεπίδραση αλλά και να αντιλαμβάνεται πότε κάποιος από τους παίκτες του δεν είναι καλά ψυχολογικά:
«Φυσικά συζητάμε και πέρσι το έκανα παρόλο που δε γνωρίζαμε αν θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Εγώ είμαι ‘’υποχρεωμένος’’ να το κάνω, με διάφορους τρόπους, όχι μόνο μέσω τηλεφώνου, είναι καλύτερο να υπάρχει εικόνα, είτε με βίντεο κλήση, σε μηνύματα σε ομαδική αλλά και με ατομικά μηνύματα με τον καθένα.
Θέλω να υπάρχει αλληλεπίδραση, να αντιλαμβάνονται τα παιδιά ότι υπάρχει ο οργανισμός, δεν τους ξεχνάμε, ενδιαφερόμαστε.
Η επιθυμία μου είναι να έχω επικοινωνία με τα παιδιά, να καταλαβαίνω ψυχολογικά τον καθένα, αν αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα να βοηθάω…
Υπάρχει η ομαδική συζήτηση που έχει και το χαρακτήρα της επικοινωνίας, ανταλλαγής απόψεων, ρωτούν αν έχουμε κάποια ενημέρωση παραπάνω…».
Ακόμα, σε ερώτηση για το τι κάνει ο ίδιος στην καραντίνα, απάντησε:
«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να είμαι σε ησυχία! Κάνω κάποια κομμάτια αθλητικής δραστηριότητας, είτε θα βγω με το μικρό, εκείνος να ξεσκάει και εγώ τρέχω μαζί του. Κάνω και περπάτημα σε μόνιμη βάση…».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ