ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διάβημα της βουλευτού του ΚΚΕ Μ Κομνηνάκα στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Σε τη­λε­φω­νι­κή επι­κοι­νω­νία που είχε η βου­λευ­τής του ΚΚΕ Μαρία Κο­μνη­νά­κα με τον Γε­νι­κό Αστυ­νο­μι­κό Διευ­θυ­ντή Πε­ρι­φέ­ρειας Νο­τί­ου Αι­γαί­ου, Υπο­στρά­τη­γο Ιωσήφ Κα­να­κου­σά­κη, τον ενη­μέ­ρω­σε για τη συ­νε­χι­ζό­με­νη αυ­ταρ­χι­κή συ­μπε­ρι­φο­ρά του Διοι­κη­τή της Αστυ­νο­μί­ας της Β’ Πε­ρι­φέ­ρειας Δω­δε­κα­νή­σων σε βάρος της διοί­κη­σης του Ερ­γα­τι­κού Κέ­ντρου Βο­ρεί­ων Δω­δε­κα­νή­σων. Συ­γκε­κρι­μέ­να κα­τήγ­γει­λε την επι­βο­λή προ­στί­μων την μέρα της απερ­γί­ας, με το πρό­σχη­μα της άσκο­πης με­τα­κί­νη­σης, στην πρό­ε­δρο και σε άλλα τρία μέλη της Διοί­κη­σης του Ερ­γα­τι­κού Κέ­ντρου, επει­δή με τη χρήση ντου­ντού­κας ενη­μέ­ρω­ναν τους ερ­γα­ζό­με­νους της Κω για τα αι­τή­μα­τα της απερ­γί­ας!

Αυτό, τό­νι­σε, είναι απα­ρά­δε­κτο και συ­νι­στά απα­γό­ρευ­ση της συν­δι­κα­λι­στι­κής δρά­σης. Ακόμα, επι­σή­μα­νε ότι με τον ίδιο προ­κλη­τι­κό τρόπο ο συ­γκε­κρι­μέ­νος διοι­κη­τής πα­ρε­μπό­δι­σε την δράση της διοί­κη­σης του ΕΚ και στον συμ­βο­λι­κό εορ­τα­σμό του Πο­λυ­τε­χνεί­ου.

Τέλος, ζή­τη­σε να στα­μα­τή­σει αυτή η αυ­ταρ­χι­κή δράση και να ανα­κλη­θούν τα πρό­στι­μα που έχουν επι­βλη­θεί στους συν­δι­κα­λι­στές

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.