Τοπικές Ειδήσεις

Ενημέρωση για τη διαδικασία έκδοσης αδειών πλανόδιου εμπορίου σε παραγωγούς

Σε συνεργασία του Δήμου Ρόδου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ξεκινάει η διαδικασία για την έκδοση αδειών πλανόδιου εμπορίου σε παραγωγούς, η οποία εκδίδεται από τον Δήμο Ρόδου, ταυτόχρονα με την απαραίτητη εκ του Νόμου έγκριση δραστηριότητας η οποία εκδίδεται από την Περιφέρεια.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων παραγωγών και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι αιτήσεις και τα σχετικά δικαιολογητικά τόσο για την  άδεια πλανόδιου εμπορίου όσο και για την έγκριση δραστηριότητας θα κατατίθενται στην Διεύθυνση Εμπορίου του Δήμου Ρόδου που εδρεύει στην Κρεμαστή. Η όλη διαδικασία θα διεκπεραιώνεται από την  παραπάνω Υπηρεσία σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας και οι παραγωγοί θα παραλαμβάνουν και τις δύο αδειοδοτήσεις από την Διεύθυνση Εμπορίου του Δήμου Ρόδου.

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου