Ειδήσεις

Εξιχνίαση κλοπών

Εξιχνιάστηκαν τη Δευτέρα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου πέντε κλοπές σε γραφεία δικαστικών υπαλλήλων, σε καφετέρια και σε αυτοκίνητο στην πόλη της Ρόδου.
Συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός, τοξικομανής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές.
Ο κατηγορούμενος την 24η Νοεμβρίου 2014 και περί ώρα 12:30 αφαίρεσε από το γραφείο της προϊσταμένης της γραμματείας Εφετών Δωδεκανήσου  ένα πορτοφόλι μέσα από την τσάντα της, μάρκας Prada, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, μια κάρτα ανάληψης του Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου και δυο καρτελάκια της ίδιας τράπεζας με τον αριθμό του λογαριασμού της, μια πιστωτική κάρτα του Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου και διάφορα έγγραφα.
Την ίδια μέρα και ώρα 11.00  εισήλθε εντός του  γραφείου της Ειρηνοδίκη Ρόδου και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ, την αστυνομική της ταυτότητα, μια κάρτα ανάληψης της Εθνικής Τράπεζας, μια πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και μια  πιστωτική κάρτα του Ταχυδρομικού ταμιευτηρίου.
Την 21η Νοεμβρίου 2014 και περί την 12:00 εισήλθε στο γραφείο κοινωνικής λειτουργού στην Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και αφαίρεσε από το συρτάρι του γραφείου της ένα κινητό τηλέφωνο μάρκας Νokia. Από την τσάντα της αφαίρεσε ένα πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό 40 ευρώ, το στρατιωτικό δελτίο ταυτότητας του συζύγου της, το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, το δίπλωμα οδήγησής της, μία πιστωτική κάρτα και τρείς κάρτες ανάληψης χρημάτων.
Την 20η Νοεμβρίου 2014 και περί ώρα 21:00 εισήλθε στην καφετέρια «Pasaggio» στην οδό Δημοκρατίας και αφαίρεσε ένα ποδήλατο μάρκας GT ANALANCHE αξίας 650 ευρώ.
Tην ίδια μέρα και ωρα 21.10 μετέβη στο χώρο στάθμευσης της μεικτής χορωδίας του Δήμου Ρόδου,  εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε αυτοκίνητο και αφαίρεσε ένα κομπολόι.
Σε σωματική έρευνα που του έγινε βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 50 €. Ο κατηγορούμενος οδήγησε αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στο χώρο στάθμευσης έξω από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου. Εκεί βρέθηκε κάτω από αυτοκίνητο μια πιστωτική κάρτα και στην συνέχεια στον κάδο που βρίσκεται στην Τράπεζα Πειραιώς, στην πλατεία Κύπρου, όπου είχε πετάξει μια κάρτα ανάληψης του Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου και δυο καρτελάκια της ίδιας τράπεζας, που αναγράφει τον αριθμό του λογαριασμού του πρώτου θύματος. Στον κάδο των αποχωρητηρίων των δικαστηρίων βρέθηκε ένα πορτοφόλι  και μια αστυνομική ταυτότητα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου