ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση του Σ.Ι.Φ.Α.Δ.Χ Ρόδου – «Κολοσσός» με τον Ιωάννη Παππά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σ.Ι.Φ.Α.Δ.Χ Ρόδου – «Κολοσσός» Παππάς

Τον αγα­πη­τό συ­μπα­τριώ­τη και Βου­λευ­τή Δω­δε­κα­νή­σου κ. Ιω­άν­νη Παππά υπο­δε­χτή­κα­με την Δευ­τε­ρα 25.10.21, στα γρα­φεία του Συν­δέ­σμου μας .

Πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε συ­ζή­τη­ση αλλά και κα­τά­θε­ση προ­τά­σε­ων για τα προ­βλή­μα­τα που έχουν καί­ρια ση­μα­σία.

Ο κ. Παπ­πάς φά­νη­κε να κα­τα­νο­εί τις δυ­σκο­λί­ες που αντι­με­τω­πί­ζου­με κα­θη­με­ρι­νά σαν επαγ­γελ­μα­τί­ες και υπο­σχέ­θη­κε άμεση λύση σε ότι μας απα­σχο­λεί .

Τις προ­σε­χείς εβδο­μά­δες το Δ.Σ, με αντι­προ­σω­πεία, θα πα­ρευ­ρε­θεί στην Αθήνα για τις απα­ραί­τη­τες συ­να­ντή­σεις με τους Υπουρ­γούς.

Ο ΠΡΟ­Ε­ΔΡΟΣ

ΚΩΝ­ΣΤΑ­ΝΤΙ­ΝΟΣ ΣΤΥ­ΛΙΑ­ΝΟΥ

ΓΡΑΜ­ΜΑ­ΤΈ­ΑΣ

ΚΕ­ΦΑ­ΛΑΣ ΜΙ­ΧΑ­ΛΗΣ

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.