Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση των εργαζομένων του Κτηματολογίου – “Για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις…”

Για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις από “απρόσεκτές” διατυπώσεις που εξαιρετικά βολεύουν και συνηθίζονται  προκειμένου κάποιοι να απεμπολησουν τις διάφορες ευθύνες τους τόσο για την κατάσταση του Κτηματολογίου όπως αυτή διατυπώθηκε από συγκεκριμένες αρμόδιες Υπηρεσίες,όσο και για τις προχειροδουλειες και τις καθυστερήσεις,  να τους πληροφορήσουμε πως υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ του “οι υπάλληλοι δεν βρίσκονταν στον χώρο του νέου Νοσοκομείου” και του “οι υπάλληλοι δεν βρίσκονταν στις θέσεις τους”.
Τους πληροφορούμε λοιπόν,  όπως  διαπίστωσαν  και οι ίδιοι στην επίσκεψη τους και στους  δύο χώρους χθες, πως οι υπάλληλοι βρίσκονταν στις θεσεις τους κανονικότατα εντός του κτηρίου του Κτηματολογίου, συνεχίζοντας την απογραφή  καθώς καμία εντολή  ή οδηγία δεν πήραν για να μεταφερθούν σε άλλο χώρο,  όποιος κι αν είναι αυτός.
Να σημειώσουμε δε, πως ως υπάλληλοι ουδεμία ενέργεια ή ερώτημα έκαναν  ή έθεσαν  από τον Φεβρουάριο ως τον Αύγουστο τρέχοντος έτους,   μήνες για τους οποίους κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την ολιγωρία και την καθυστέρηση και όλοι αποφεύγουν να μας πουν τι ακριβώς έπραξαν όλο αυτό το διάστημα ωστε να εξηγησουν πως ακριβώς δημιουργησαμε  τα προσχωματα στα οποία  επικαλούνται.
Θυμίζουμε δε πως την πλήρη εκκένωση  του Κτηματολογίου απαίτησε  πρώτη η Περιφέρεια Νοτιου Αιγαιου με το υπ’αριθμ 3160 έγγραφο της τον Ιούλιο του 2019.
Δεκαέξι μήνες μετά και ενώ καμία ενέργεια δεν έκανε χώρα, υπήρξε, μετά από πτώση κατά την οποία κινδύνευσε ξανά συνάδελφος μας, παρέμβαση Υπουργού.
Ο δε Δήμος ανακοίνωσε την παραχώρηση από τον περασμένο Δεκέμβρη.  Η απόφαση όμως  για παραχώρηση και μετεγκατάσταση εκδόθηκε στις 12/10/2021 με την υπ.αριθμ. 52394 απόφαση.  Πριν δεκαπέντε μέρες δηλαδή.
Καταλαβαίνει λοιπόν και ο πλέον αδαής πως αν και βολικοί ένοχοι οι “τεμπεληδες” Δημόσιοι Υπάλληλοι, πως οι ευθύνες και το δάχτυλο που δείχνει πρέπει να στραφούν αλλού.
Η δημιουργία εντυπώσεων είτε με στημένους επισήμους μονολόγους είτε με “καφενειακες” συνομιλίες και εξυπνάδες στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης και η εσωστρέφεια δεν οδηγούν πουθενά. Πάρτε ΟΛΟΙ ανοιχτά και υπεύθυνα θέση, όπως πήραμε κι εμείς από την αρχή
Αρκετά με την στοχοποιηση, την λάσπη και την παραπληροφόρηση. Αρκετά.

Για να μην διαιωνιζονται εμφυλιοι πόλεμοι σε καιρούς κρίσεως,  ευχαριστούμε  όσους προσέφεραν,  με όποιον τρόπο προσέφεραν στην εξεύρεση ασφαλούς στέγης για την υπηρεσία και υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τους τόμους και τά έγγραφα είναι και οι ανθρώπινες ζωές που απαιτούν εξίσου , αν όχι λίγο περισσότερο, αντιμετώπιση με “θρησκευτική ευλάβεια”.

Εκ των υπαλλήλων του Κτηματολογίου Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου