Αθλητικά

Ο Κολοσσός στηρίζει την εκδήλωση “Η Ρόδος για τη ζωή”

Η Κολοσσός H Hotels ΚΑΕ, όπως κάθε χρόνο, στηρίζει και φέτος τη δράση της τοπικής κοινωνίας, για καλό σκοπό, «Η Ρόδος για τη Ζωή – Rhodes for Life “. Η Ρόδος για τη Ζωή είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία η οποία διοργανώνει από το 2010 τον ομώνυμο αγώνα δρόμου- περπάτημα με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων και την αγορά για το Γενικό Νοσοκομείου της Ρόδου ιατρικού εξοπλισμού ο οποίος αφορά την έγκαιρη διάγνωση-θεραπεία διάφορων μορφών καρκίνου. Η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και μαζικότερες αντικαρκινικές δράσεις πανελληνίως, κύριο χαρακτηριστικό της οποίας είναι το μπλουζάκι αφού κάθε χρόνο είναι διαφορετικού χρώματος καθώς επίσης και η στήριξη αποκλειστικά και μόνο από τη δωρεά των 6 ευρώ για την αγορά του t-shιrt αποκλειομένων εμπορικών χορηγιών. Ο φετινός στόχος, αξίας 55 χιλιάδων ευρώ, αφορά ένα νέο σύστημα υπερηχοτομογραφίας το οποίο διαθέτει την τεχνική Shearwave ελαστογραφια πραγματικού χρόνου, μία τεχνική που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να επανδρώσει και το νοσοκομείο της Ρόδου!
ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΩΡΕΕΣ
Oι δωρεές από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν απο την εκδήλωση “Η Ρόδος για τη Ζωή”, αφορούσαν την αγορά των εξής μηχανημάτων στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου:
Ένα ψηφιακό δερματοσκόπιο για την πρόληψη και τη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος, έναν εξειδικευμένο ιατρικό εξοπλισμό για την σύγχρονη χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη, ένα υστεροσκόπιο για τη λήψη βιοψίας από τον τράχηλο και την μήτρα για τη διάγνωση του καρκίνου, ένα κολονοσκόπιο για την πρόληψη και διάγνωση του καρκίνου του εντέρου, ένα ρινολαρυγγοσκόπιο για τη διάγνωση και πρόληψη κάποιων μορφών καρκίνου του στοματοφάρυγγα, έναν υπερηχοτομογράφο για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, την αναβάθμιση του ακτινολογικού τμήματος και τις τελευταίες δύο χρονιές την αγορά μηχανημάτων και σχεδόν την πλήρη αναβάθμιση του παθολογοανατομικού εργαστηρίου του Νοσοκομείου μας το οποίο αφορά τις βιοψίες.
Η ομάδα μας θα κάνει όλη τη προθέρμανσή της στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, φορώντας τα μπλουζάκια της δράσης, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, θα υπάρχει ειδικό σταντ στην είσοδο του γηπέδου όπου μπορείτε να προμηθευτείτε κι εσείς το δικό σας μπλουζάκι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου