Τοπικές Ειδήσεις

Γιάννης Δημητρίου Πάππου: Αποχώρησα από το ΜέΡΑ25

Ο κ. Γιάννης Πάππου του Δημητρίου υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου που θα διεξαχθούν μεταξύ 15 Νοεμβρίου και 15 Δεκεμβρίου 2022 απέστειλε στην “δημοκρατική” την ακόλουθη επιστολή:

«Με αφορμή το ρεπορτάζ σας «Ο Γιάννης Πάππου του Δημητρίου υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου» αφού αρχικά σας ευχαριστήσω για την εγκυρότητα των πληροφοριών σας, θα ήθελα απλώς να κάνω μια μικρή διόρθωση.

Από το ΜέΡΑ25 έχω αποχωρήσει με επιστολή παραίτησης μου από τις 26 Αυγούστου. Επομένως δεν έχω πλέον καμία σχέση με το κόμμα αυτό. Άλλωστε και οι επαφές που ξεκίνησα να πραγματοποιώ στα πλαίσια
συγκρότησης συνδυασμού ενόψει των εκλογών του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσων, χαρακτηρίζονται από «υπερκομματική διάθεση» γιατί τα προβλήματα και οι προκλήσεις απαιτούν την συστράτευση όλων των δυνάμεων μας που μπορούν και θέλουν την ευημερία των επιχειρήσεων και των ανθρώπων που τις απαρτίζουν.

Γιατί για εμάς το μεγάλο κεφάλαιο σε κάθε επιχείρηση είναι οι άνθρωποι της. Και το Επιμλητήριο Δωδεκανήσου πρέπει να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια προς αυτή την κατεύθυνση. Και πάλι σας
ευχαριστώ και τόσο εγώ, όσο και το επιτελείο μου, είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία στα πλαίσια του ρεπορτάζ σας».

Με εκτίμηση

Γιάννης Δημητρίου Πάππου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου