Αθλητικά

Οι διεθνείς ποδηλατικοί αγώνες του 2018 στη Ρόδο

Τους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες που θα διεξαχθούν το 2018 στη Ρόδο και που ο ίδιος θα είναι συνδιοργανωτής, ανακοίνωσε ο Π.Ο.Ρ. Ροδήλιος. Συγκεκριμένα, στις 4 Μαρτίου 2018 θα γίνει το International Rhodes Grand Prix, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, το διάστημα 9-11 Μαρτίου θα διεξαχθεί το International Tour of Rhodes.

Και στις δύο διοργανώσεις αναμένεται πλήθος συμμετοχών από χώρες όλου του κόσμου, ενώ το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο, λόγω και της επιτυχίας των δύο αντίστοιχων αγώνων που πραγματοποίησε και φέτος στη Ρόδο ο σύλλογος. Αναλυτικά:

International Rhodes Grand Prix: 4.3.2018
International Tour of Rhodes: 9-11.3.2018

Οι εγγραφές στην ακαδημία

Ανακοίνωση σχετικά με τις εγγραφές στην ακαδημία του, εξέδωσε ο Π.Ο.Ρ. Ροδήλιος: «Οι εγγραφές άρχισαν και συνεχίζονται όλο το χρόνο! Αν και εσύ “αγαπάς” το ποδήλατο τότε έλα κι εσύ στην ομάδα μας! Μικροί-μεγάλοι στο δρόμο της επιτυχίας με τον Rodilios Cycling Team».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου