ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διεθνείς Ποδηλατικοί Αγώνες Ρόδου: Εκκίνηση στο «Tour of Rhodes» που… ρίχνει την αυλαία της επετειακής διοργάνωσης

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
Ποδηλασια

Ο χρόνος έχει ξεκι­νή­σει να μετρά αντί­στροφα για την ολο­κλή­ρωση των Διεθνών Ποδη­λα­τι­κών Αγώνων της Ρόδου.

Μετά από το «Visit South Aegean GP (UCI 1.1)», το  «Region of Dodecanese GP (UCI 1.1)» και το «Rhodes GP», σειρά παίρνει το «Tour of Rhodes» που θα ξεκι­νή­σει αύριο Πέμπτη 12 και θα ολο­κλη­ρω­θεί την Κυριακή 15 Μαρτίου, ρίχνο­ντας την αυλαία της επε­τεια­κής 10ης διορ­γά­νω­σης.

Οι δια­δρο­μές του «Tour of Rhodes»

Πεμπτη12 Μαρτίου, πρόλογος- 2,1χλμ.

Εκκί­νηση δια­δρο­μής στις 15:00 από τη οδό Δια­γο­ρι­δών, γύρω από το Μόντε Σμιθ και τερ­μα­τι­σμός στην Ακρό­πολη της Ρόδου.

Παρα­σκευή 13 Μαρτίου, 1ο ετάπ- 154,7χλμ.

Εκκί­νηση από το κέντρο των Μαρι­τσών στις 12:00 το μεση­μέρι με κατεύ­θυνση προς Καλα­μώνα. Στροφή δεξιά προς Κάτω Καλαμώνα- Δαματριά- στροφή αρι­στερά για Μαριτσά κι επα­νά­ληψη 9 γύρων της δια­δρο­μής με τερ­μα­τι­σμό στα Μαριτσά.

Σάββατο 14 Μαρτίου, 2ο ετάπ- 158,6χλμ.

Εκκί­νηση στις 12:00 το μεση­μέρι από τις εγκα­τα­στά­σεις της «Ιβίσκος Food Service». Κατεύ­θυνση προς Ρόδου/Λίνδου, έξω από Κολύμπια- Αρχάγγελο-Χαράκι- Μάσαρη- Κάλαθο- Λίνδο. Συνέ­χεια προς Πεύκους- Λάρδο- Λάερμα- Άγιο Ισίδωρο- Κρητηνία- Καλαβάρδα- Σορωνή- Διμυλιά- Ελεούσα- Αρχίπολη-Κολύμπια- Ρόδου/Λίνδου- έξω από Αφάντου. Στροφή προς Καλυ­θιές και τερ­μα­τι­σμός στο χωριό.

Κυριακή 15 Μαρτίου, 3ο ετάπ- 156,5χλμ.

Εκκί­νηση από την πλατεία Κρε­μα­στής στις 9:00, κατεύ­θυνση προς Παραδείσι-Κάτω Καλαμώνα- Σορωνή- Φάνες- Μανδρικό- Κάμειρο Σκάλα- Κρητηνία- Έμπωνα-Σιάννα- Μονόλιθο- Απολακκιά- Ίστριο- Άγιο Ισίδωρο- Έμπωνα- Προφήτη Ηλία-Ελεούσα- Αρχίπολη- Ψίνθο- Πεταλούδες- Πάνω Καλαμώνα- Παρα­δείσι και τερ­μα­τι­σμός στην πλατεία Κρε­μα­στής.

Τέλος, αξίζει να υπεν­θυ­μί­σουμε ότι νικητής του «Visit South Aegean GP (UCI 1.1)» που έγινε το Σάββατο 28 Φεβρουα­ρίου ήταν ο Bryan Coquard της Team Cofidis.

Νικητής του «Region of Dodecanese GP (UCI 1.1)» που έγινε την Κυριακή 1η  Μαρτίου  ήταν ο  Iván Cobo της Equipo Kern Pharma.

Νικητής του «Rhodes GP» που έγινε το Σάββατο 7 Μαρτίου ήταν ο Νικη­φό­ρος Αρβα­νί­του της Team United Shipping, ο οποίος έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας που κερ­δί­ζει αγώνα από την σύσταση της διορ­γά­νω­σης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.