Με την υπόσχεση να κάνουν το παν, ώστε να δικαιώσουν τις προσδοκίες της διοίκησης, των φιλάθλων και του προπονητή τους Παναγιώτη Μπεκιάρη, ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Διγενή την προετοιμασία τους για τις διοργανώσεις της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.
Από την πρώτη προπόνηση του γηπέδου Κοσκινού, η οποία άρχισε αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμού, απουσίασαν, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, οι Κώτης, Πάνο, Παπασταμάτης και Μαριάς και στην πορεία δεν θα είναι οι μόνοι, με τον Παναγιώτη Μπεκιάρη να απαντά στις αναμενόμενες «αναποδιές» της εποχής με το μοίρασμα των παικτών του σε γκρουπ.
Οι ρυθμοί της καθημερινής δουλειάς θα αυξάνονται σταδιακά, ενώ η πρώτη «απόδραση» από τη ρουτίνα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα διεξαχθεί, εκτός απροόπτου φυσικά, το πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας με αντίπαλο την Αθλέτικο Αφάντου.
Σημειώνεται, πως η διοίκηση του Διγενή φρόντισε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον covid-19, στο πλαίσιο της τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ