Μέχρι σήμερα στις 3 το απόγευμα έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν τα σωματεία έγγραφο αίτημα στην ΕΠΣΔ για τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ώστε να λάβουν τα ίδια αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μέχρι χθες το απόγευμα είχαν εμφανιστεί στα γραφεία της Ένωσης τα σχετικά αιτήματα μόλις τριών σωματείων, συνεπώς στην περίπτωση που σήμερα δεν ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλα δέκα επτά, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Δωδεκάνησα θα πορευτεί προς την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου βάσει των όσων προβλέπουν οι προκηρύξεις και ο αρχικός σχεδιασμός της διοργανώτριας, περιμένοντας ταυτόχρονα τις όποιες αποφάσεις ληφθούν μελλοντικά σε κεντρικό επίπεδο, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον covid-19.
Υπενθυμίζεται, πως η δυνατότητα να αιτηθούν οι σύλλογοι τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης προέκυψε την περασμένη Παρασκευή, στο περιθώριο της συγκέντρωσης για τον διαχωρισμό των ομίλων της Α’ και της Β’ κατηγορίας, με τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ, Παναγιώτη Διακοφώτη, να ανταποκρίνεται στη σχετική προτροπή της διοίκησης της ΑΕΡΑ. Η τελευταία είχε χαρακτηρίσει ανέφικτη την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων , θέτοντας θέμα ματαίωσης της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.
Η λήψη μίας τέτοιας απόφασης προϋποθέτει την αποδοχή της από τα 3/4 των ψήφων των σωματείων, κάτι που με τα σημερινά δεδομένα, δεν φαίνεται πιθανό.
Το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των περισσότερων σωματείων δεν περιγράφει κάποια επιθυμία για «λουκέτο» στα τοπικά πρωταθλήματα, σε κάθε περίπτωση όμως τα τελικά συμπεράσματα θα βγουν σήμερα στις 3 το μεσημέρι.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ