Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, αφέθηκε χθες, μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της αναπληρώτριας Ανακρίτριας και της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, ένας 34χρονος ημεδαπός, που συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου την 22α Αυγούστου 2020 το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου γιατί μετά από έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 800 δισκία ναρκωτικού σκευάσματος χωρίς ιατρική συνταγή.
Πιο συγκεκριμένα την 19:30 ώρα της 22ας Αυγούστου 2020 κατόπιν εντολής ελέγχου της άμεσου δράσεως αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του κατηγορούμενου λόγω οικογενειακού επεισοδίου και στην κατοχή του βρέθηκε μια πλαστική σακούλα με 204 χάπια τύπου Xanax, 326 χάπια τύπου Stedon, 230 χάπια Hipnosedon και 40 Lonagal, χωρίς την προβλεπόμενη συνταγή.
Απολογούμενος χθες παρουσία του δικηγόρου κ. Αχιλλέα Δασκαλάκη, υποστήριξε ότι κατείχε νόμιμα τα ναρκωτικά δισκία παρουσιάζοντας και σχετικές ιατρικές συνταγές.
Θυμίζουμε ότι ο ίδιος κατηγορούμενος οδηγήθηκε προχθες ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου αφού σχηματίστηκε εις βάρος του κι άλλη δικογραφία και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών και 10 ημερών με 3ετή αναστολή και με τον περιοριστικό όρο να μην διαμένει στην οικία της οικογένειάς του!! Kρίθηκε ειδικότερα ένοχος απόπειρας ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης σε βάρος ανηλίκου, ενδοοικογενειακής απειλής, ενδοοικογενειακής προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας με λόγο και εξύβριση.
Πιο συγκεκριμένα την 19:30 ώρα της 22ας Αυγούστου 2020 εισήλθε εντός της οικίας της μητέρας του παρά την θέλησή της, απείλησε και αποπειράθηκε να προκαλέσει σωματική βλάβη στον 17χρονο αδελφό του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ