ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 34χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΚΑΙΝΗ

• Απα­γό­ρευ­ση εξό­δου από τη χώρα και υπο­χρε­ω­τι­κή εμ­φά­νι­ση δύο φορές τον μήνα στο αστυ­νο­μι­κό τμήμα του τόπου κα­τοι­κί­ας του

Ελεύ­θε­ρος με τους πε­ριο­ρι­στι­κούς όρους της απα­γό­ρευ­σης εξό­δου από τη χώρα και της εμ­φά­νι­σής του δύο φορές κάθε μήνα στο αστυ­νο­μι­κό τμήμα του τόπου κα­τοι­κί­ας του αφέ­θη­κε χθες, μετά την απο­λο­γία του, με ομό­φω­νη από­φα­ση του τα­κτι­κού Ανα­κρι­τή και της Ει­σαγ­γε­λέ­ως Υπη­ρε­σί­ας, ένας 34χρο­νος Αλ­βα­νός κα­τη­γο­ρού­με­νος για δια­κί­νη­ση ναρ­κω­τι­κών.

Ο 34χρο­νος τε­λού­σε υπό δια­κρι­τι­κή επι­τή­ρη­ση από κλι­μά­κιο της Δί­ω­ξης Ναρ­κω­τι­κών της Υπο­διεύ­θυν­σης Δί­ω­ξης και Εξι­χνί­α­σης Εγκλη­μά­των. Διέ­με­νε σε απο­μα­κρυ­σμέ­νη κα­τοι­κία και πα­ρα­τη­ρή­θη­κε να εξέρ­χε­ται κυ­ρί­ως τις βρα­δι­νές ώρες όταν επι­κρα­τεί σκό­τος. Κατά την ίδια πε­ρι­γρα­φή φέ­ρε­ται να πραγ­μα­το­ποιού­σε σύ­ντο­μες συ­να­ντή­σεις με άγνω­στα άτομα σε από­στα­ση από την κα­τοι­κία του και να επέ­στρε­φε αμέ­σως μετά.

Το από­γευ­μα της 6ης Νο­εμ­βρί­ου ορ­γα­νώ­θη­κε επι­χεί­ρη­ση εντο­πι­σμού και ελέγ­χου.

Στις 18.20 οι αστυ­νο­μι­κοί τον πλη­σί­α­σαν εκτός της οι­κί­ας του, γνω­στο­ποί­η­σαν την ιδιό­τη­τά τους και προ­χώ­ρη­σαν σε σω­μα­τι­κή έρευ­να με αρ­νη­τι­κό απο­τέ­λε­σμα. Ακο­λού­θη­σε κατ οίκον έρευ­να πα­ρου­σία εκ­προ­σώ­που της δι­κα­στι­κής εξου­σί­ας.

Κατά την έρευ­να εντο­πί­στη­κε πο­σό­τη­τα κο­κα­ΐ­νης κα­θα­ρού βά­ρους 1,2 γραμ­μα­ρί­ων καθώς και πο­σό­τη­τα ακα­τέρ­γα­στης κάν­να­βης κα­θα­ρού βά­ρους 0,6 γραμ­μα­ρί­ων. Βρέ­θη­κε επί­σης ηλε­κτρο­νι­κή ζυ­γα­ριά ακρι­βεί­ας σε λει­τουρ­γι­κή κα­τά­στα­ση χωρίς έν­δει­ξη μάρ­κας.

Στην απο­λο­γία του ο 34χρο­νος ισχυ­ρί­στη­κε ότι κάνει χρήση κο­κα­ΐ­νης και κάν­να­βης και ότι δεν εμπλέ­κε­ται σε δια­κί­νη­ση. Υπο­στή­ρι­ξε ότι η ζυ­γα­ριά βρι­σκό­ταν στην κα­το­χή του για να ζυ­γί­ζει δό­σεις προ­σω­πι­κής χρή­σης.

Ως συ­νή­γο­ρός του πα­ρέ­στη η κ. Μαρία Μα­νώ­λα­κα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.