Οριστικά και αμετάκλητα έκλεισε σήμερα η όποια συζήτηση για την πιθανότητα σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, στο πλαίσιο της οποίας θα αποφάσιζαν τα σωματεία για την τύχη της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Τα μηνύματα, τα οποία εξέπεμπε από την περασμένη Παρασκευή η συντριπτική πλειοψηφία των παραγόντων των ερασιτεχνικών συλλόγων της Δωδεκανήσου, περιέγραφαν τη βούλησή τους τα τοπικά πρωταθλήματα να ξεκινήσουν κανονικά, κάτι που επιβεβαιώθηκε επισήμως σήμερα, καθώς μόλις τρία σωματεία απέστειλαν στην ΕΠΣΔ έγγραφο αίτημα για τη διοργάνωση Έκτακτης Γ.Σ., με θέμα τη ματαίωση των φετινών διοργανώσεων. Η διοργανώτρια εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Μετά το πέρας της ημερομηνίας και ώρας, που είχε δοθεί κατά τη διάρκεια του διαχωρισμού των ομίλων της Α΄ και Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, για αποστολή αιτημάτων από τα σωματεία της δύναμης της ΕΠΣΔ, που υποστηρίζουν την πρόταση να συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΠΣΔ, με θέμα τη μη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων περιόδου 2020-2021, τρία (03) από τα εβδομήντα δύο (72) ενεργά σωματεία, απέστειλαν το παραπάνω αίτημα. Ως εκ τούτου, δεν προκύπτει θέμα σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης».
Μετά τις σημερινές, αναμενόμενες εξελίξεις, η αρμοδιότητα για τις όποιες αποφάσεις ληφθούν για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το πλαίσιο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, είτε αυτά είναι επαγγελματικά, είτε ερασιτεχνικά, παραμένει αποκλειστικά και μόνο στην πολιτεία, η οποία θα συνεχίσει να αξιολογεί τα δεδομένα που θα διαμορφώνονται στο μέτωπο της μάχης κατά της εξάπλωσης του covid-19.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ