Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την έναρξη της προετοιμασίας του Κολοσσού, που θα γίνει την προσεχή Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας. Ο γενικός διευθυντής της Κ.Α.Ε. Γιώργος Γκοτζογιάννης σε συνεργασία με τον Ηλία Καντζούρη δρομολογούν όλες τις λεπτομέρειες για το ξεκίνημα των «θαλασσί» εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο νέος προπονητής της ομάδας πρόκειται να έρθει στη Ρόδο την προσεχή Παρασκευή, ενώ το σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα θα βρίσκονται στο νησί όλοι οι παίκτες της ομάδας. Όπως είναι γνωστό αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του νέου Κολοσσού βρίσκονται οκτώ παίκτες και σ’ αυτούς θα προστεθεί σίγουρα ο Νίκος Αρσενόπουλος. Από κει και πέρα θα αποκτηθεί ένας ή δύο ξένοι αθλητές και σίγουρα άλλοι δύο Έλληνες για να κλείσει το ρόστερ των «θαλασσί».
Ο νέος Κολοσσός θα αρέσει και με το… παραπάνω. Μπορεί τα πάντα να κρίνονται μέσα στο παρκέ, ωστόσο ο σχεδιασμός των «θαλασσί» συνεχίζεται με αργά και προσεκτικά βήματα και εντός των ημερών, πρόκειται να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας του Ηλία Καντζούρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύντομα θα ανακοινωθεί και το προπονητικό επιτελείο, δηλαδή οι συνεργάτες του Έλληνα τεχνικού στο τιμόνι της ομάδας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ένας εξ αυτών είναι πιθανό να είναι ο Γιάννης Γεωργαλλής.
Ένα από τα σημαντικά θέματα που αφορούν το νέο Κολοσσό είναι και το θέμα της προετοιμασίας. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, αυτή να γίνει εκτός Ρόδου, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Οι «θαλασσί» εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και τα περιθώρια, με την κατάσταση να είναι δύσκολη και ελεγχόμενη λόγω κορωνοϊού. Άρα, θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ενδεχόμενα και τις επόμενες μέρες αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις.
*Ο πρώην παίκτης του Κολοσσού Κώστας Παπαδάκης δόθηκε με υποσχετική στη Λάρισα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ