Έτοιμη να αλλάξει σελίδα στα διοικητικά της είναι η ΑΕΡΑ, μετά την πρόταση που κατέθεσαν επισήμως, για να αναλάβουν τον ιστορικό σύλλογο, ο επιχειρηματίας και μέχρι πρότινος Β’ αντιπρόεδρος του σωματείου, Τσαμπίκος Νικολής και ο αδερφός του Νίκος, εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αθλητισμού.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κανένα από τα μέλη της σημερινής διοίκησης δεν έφερε αντιρρήσεις και το θέμα αναμένεται να κλείσει και τυπικά σήμερα το βράδυ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο πλευρών.
Το νέο σχήμα, το οποίο θα συγκροτηθεί άμεσα σε σώμα, αναμένεται να στελεχώσουν και μέλη του σημερινού Δ.Σ. , με σκοπό να δημιουργηθεί μία ισχυρή διοικητική ομάδα, η οποία θα αναλάβει να υλοποιήσουν τους πολυεπίπεδους στόχους του συλλόγου.
Ως προς τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο υφιστάμενος προγραμματισμός δεν αναμένεται να αλλάξει, με τη νέα διοίκηση να επισπεύδει τις ενέργειες που θα οδηγήσουν στη δημιουργία μίας ισχυρής ανδρικής ομάδας-πρωταγωνίστριας.
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία
Με υπεύθυνο προπονητή τον πολύπειρο Βαγγέλη Χοσάδα θα λειτουργήσει φέτος η ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΡΑ. Οι εγγραφές ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα και συνεχίζονται καθημερινά, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ, στο γήπεδο Αφάντου.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6932209862.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ