Ενας δημοσιογράφος συνελήφθη για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα μετέβη σε τμήμα αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας στην Ομόνοια, όπου και κατήγγειλε ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της, ο οποίος εργάζεται ως δημοσιογράφος.
Η γυναίκα, επίσης δημοσιογράφος, ήταν εμφανώς χτυπημένη και προσκόμισε σχετική γνωμάτευση από νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ». Αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή.
Ο δημοσιογράφος, που εργάζεται ως συμβασιούχος στην ΕΡΤ, συνελήφθη λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα. Ο άνδρας κρατείται και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.
Σε παύση ο συμβασιούχος εργαζόμενος της ΕΡΤ
Σε ανακοίνωση της, η ΕΡΤ τονίζει ότι «αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».
Πηγή kathimerini.gr
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.