Τοπικές Ειδήσεις

«Στις 7 Ιουλίου τελειώνουμε με τις ιδεοληψίες και με όσους θέτουν εμπόδια στην επένδυση στο Γκολφ Αφάντου»

Στ’ Αφάντου της Ρόδου περιόδευσε χθες ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Το κυρίαρχο θέμα που τέθηκε στις συζητήσεις του κ. Κόνσολα με τους πολίτες ήταν η υλοποίηση της επένδυσης στο γκολφ Αφάντου και η ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας στην περιοχή.

«Tην ανάπτυξη και τις νέες δουλειές τις δημιουργούν οι επενδύσεις.

Έχει αναρωτηθεί κανείς γιατί καρκινοβατούν επενδύσεις όπως του γκολφ στο Αφάντου της Ρόδου;

Πολύ απλά γιατί υπάρχει ένα Κράτος που θέτει εμπόδια σε αυτές τις επενδύσεις.

Ο δικός μας στόχος είναι προχωρήσουμε σε μια ριζική απλοποίηση και θέσπιση ρητών προθεσμιών στις διαδικασίες αδειοδότησης μιας επένδυσης, στην ταχεία εκδίκαση των προσφυγών για επενδύσεις σε ειδικά τμήματα δικαστηρίων.

Στις 7 Ιουλίου πρέπει να τελειώνουμε μια και καλή με ιδεοληψίες, που προκειμένου να σταματήσουν ή να τορπιλίσουν μια επένδυση, κηρύσσουν αρχαιολογικό χώρο μια τεράστια γεωγραφικά περιοχή για να μπλοκάρουν την επένδυση στο Αφάντου», τόνισε ο Μάνος Κόνσολας.

Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρθηκε και σε μέτρα στήριξης της επιχειρηματικής και οικονομικής δραστηριότητας, όπως:

– Ριζική απλοποίηση και θέσπιση ρητών προθεσμιών στις διαδικασίες αδειοδότησης. Θέσπιση ηλεκτρονικής υπογραφής για επιχειρήσεις.

– Ειδικά κίνητρα για την προσέλκυση επενδύσεων με διπλασιασμό του χρόνου για συμψηφισμό ζημιών και δυνατότητα υπεραποσβέσεων για νέες επενδύσεις σε ποσοστό 200%.

– Ταχύτατη εκδίκαση των προσφυγών για επενδύσεις σε ειδικά τμήματα δικαστηρίων».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου