Ρεπορτάζ

Στην οικονομική επιτροπή 5 ισολογισμοί χρήσεων του ΔΟΠΑΡ!

Επρεπε να φτάσουμε στο έτος 2021 για να υλοποιηθούν θεμελιώδεις και υποχρεωτικές οικονομικές ενέργειες σε δύο Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Ρόδου.
Αφορούν στην κατάρτιση Ισολογισμών που αποτελούν από τη νομοθεσία ετήσια υποχρέωση της εκάστοτε διοίκησης.
Στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ρόδου, που είναι και το αρμόδιο πλέον όργανο έγκρισης των Ισολογισμών των Νομικών Προσώπων, με ενέργειες της Δημοτικής αρχής και θεραπεύονται παθογένειες και αμέλειες ετών.
Συνολικά πέντε (5) Ισολογισμοί Χρήσης από για τα έτη 2014 έως και 2019 καταρτίστηκαν με μέριμνα του Προέδρου του ΔΟΠΑΡ Αλέξη Κολιάδη και των υπηρεσιακών του παραγόντων σε συνεργασία με τη διοίκηση το Δήμου Ρόδου.
Οι Ισολογισμοί εγκρίθηκαν όπως απαιτείται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού και στη συνέχεια από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ρόδου.
Ομοίως σειρά έχει και το ΝΠΔΔ Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης που δεν έχει καταρτίσει Ισολογισμούς.
Στην πρόσφατη Οικονομική Επιτροπή εγκρίθηκε ο Ισολογισμός έναρξης και αναμένεται να έρθουν προς έγκριση και όλοι οι Ισολογισμοί από το 2015.
Ουσιαστική είναι και η ένταξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης συγκοινωνιών ΡΟΔΑ στο Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης που έγινε από την τρέχουσα διοίκηση.
Μεσαίωνας!
Στα θέματα ημερήσιας διάταξης συγκαταλέγονται τα εξής:
-Απογραφή Έναρξης 02-04-2014 και Ισολογισμοί ΔΟΠΑΡ ετών 2014, 2015,2016,2017,2018 και 2019.
-Έγκριση της Έκθεσης επί των στοιχείων της Απογραφής του Ν.Π.Δ.Δ. «ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΤΗΣ 2/4/2014-ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΝΑΡΞΗΣ 3/4/2014 και της πρώτης χρήσης 3/4/2014-31/12/2014, για την εφαρμογή του Διπλογραφικού Συστήματος, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου με αρ. 19/2021.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου