Τοπικές Ειδήσεις

Προθεσμία για να απολογηθεί θα ζητήσει σήμερα ο 65χρονος γυναικολόγος μαιευτήρας

Για σήμερα έχει κληθεί ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου προκειμένου να απολογηθεί, όπως έγραψε η «δημοκρατική», ο κατηγορούμενος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, 65χρονος γυναικολόγος μαιευτήρας, που καταμηνύθηκε από 21 γυναίκες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του και πιθανολογείται ότι αυτή θα μετατεθεί για τις αρχές του Ιουνίου.
Σημειώνεται ότι δεν έχει ακόμη υποβληθεί η πραγματογνωμοσύνη που παραγγέλθηκε προκειμένου να διαλευκανθεί αν ο τρόπος με τον οποίο εξέταζε ασθενείς του, ήταν ο ενδεδειγμένος και σύμφωνος με την ιατρική επιστήμη και πρακτική.
Επιπλέον αναμένεται να υποβληθούν και οι εκθέσεις των τεχνικών συμβούλων που έχουν διορίσει τα αντίδικα μέρη.
Στο μεταξύ έκλεισε προχθές ο φάκελος των προτάσεων της πρώτης αγωγής που άσκησε ο κατηγορούμενος εις βάρος της πρώτης γυναίκας που τον καταμήνυσε.
Η αγωγή του στρέφεται κατά 55χρονης, μητέρας 4 παιδιών και γιαγιάς 2 εγγονών, που υπέβαλε την πρώτη από τις 21 μηνύσεις.
Ο γυναικολόγος υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια προσφοράς των υπηρεσιών του ως ιατρός – μαιευτήρας σε νοσηλευτικό ίδρυμα εξέτασε συνολικά άνω των 30.000 γυναικών χωρίς ποτέ να παρατηρηθεί ότι είχε εκτραπεί σε ανάρμοστες χειρονομίες ή συμπεριφορές.
Διατείνεται ότι μέχρι και σήμερα χαίρει της απόλυτης εκτίμησής τους η οποία εκδηλώθηκε με την επιθυμία τους να συμπαρασταθούν ή να εξετασθούν ως μάρτυρες στην προσπάθεια της διαπόμπευσης και του διασυρμού που έχει υποστεί από το τέλος Αυγούστου 2020 μέχρι σήμερα και μάλιστα πριν καν κληθεί να δώσει γραπτές εξηγήσεις ή να απολογηθεί για όσα του αποδίδει η εγκαλούμενη, τα οποία χαρακτηρίζει αβάσιμα.
Ισχυρίζεται ότι η 55χρονη πρωτοστάτησε στον «διασυρμό και στη διαπόμπευσή» του εμφανιζόμενη ως… «δήθεν “θύμα” των ερωτικών του επιδιώξεων».
Υποστηρίζει ότι σκοπός της επίσκεψής της στο νοσοκομείο ήταν να του ασκήσει πίεση για να συνεχίσουν τον παράνομο ερωτικό δεσμό τους.
Θυμίζουμε ότι η 55χρονη αρνείται ότι είχαν δεσμό και έχει ασκήσει αγωγές και μηνύσεις για τους ισχυρισμούς του αυτούς τόσο στον ίδιο όσο και σε μάρτυρα υπεράσπισης.
Ως συνήγοροι υπεράσπισής του παρίστανται οι δικηγόροι κκ Μ. Κουτσούκος και Κ. Αβδελής και ως συνήγοροι υποστήριξης της κατηγορίας οι δικηγόροι κκ. Εύη Αρνιθενού, Μύριαμ Τομαρά και Στέλιος Αλεξανδρής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου