Μέχρι το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία (Κοσκινού) έφθασε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή των Πηγών Καλλιθέας.
Η φωτιά έχει πλέον σβηστεί χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου. Καταστράφηκαν περίπου 10 στρέμματα χαμηλής βλάστησης.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η φωτιά ξέσπασε από βραχυκύκλωμα στο δίκτυο της ΔΕΗ. Στην ίδια περιοχή έχουν σημειωθεί στο παρελθόν και άλλα παρόμοια συμβάντα.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.