Ειδήσεις

Σταθάκης: Αλλαγές στην κλίμακα χρεώσεων του ηλεκτρικού ρεύματος

Χαράτσι ΔΕΗ

Αλλαγές στην κλίμακα χρεώσεων του ηλεκτρικού ρεύματος και τις χρεώσεις για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) προανήγγειλε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η χρέωση του ρεύματος θα γίνεται πιο ομαλά» είπε ο κ. Σταθάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, καθώς σήμερα οι τιμές χρέωσης είναι προοδευτικές με χαμηλή χρέωση έως 1500 κιλοβατώρες, ενώ όταν ξεπεραστεί το όριο ολόκληρη η κατανάλωση επιβαρύνεται με το τιμολόγιο της νέας κλίμακας.

Λόγω του «σκληρού χειμώνα» πολλά νοικοκυριά ξεπέρασαν το όριο των 1500 KW και βρέθηκαν αντιμέτωπα με υψηλότερες χρεώσεις είπε ο κ. Σταθάκης, για να προσθέσει πως η διόρθωση για τη χρέωση στις ΥΚΩ θα ισχύσει από τον επόμενο χειμώνα.

Διαβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξει αύξηση στο νερό, σημειώνοντας πως η χώρα εκπλήρωσε την ευρωπαϊκή της υποχρέωση να γνωρίζει πως καταναλώνεται το νερό, αλλά δεν έχει υποχρέωση για αυξήσεις.

Πηγή newsbeast.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.