Ρεπορτάζ

Δεκτή έγινε από τον Γιώργο Χατζημάρκο η παραίτηση του Θωμά Σωτρίλλη

O περιφερειακός σύμβουλος κ. Θωμάς Σωτρίλλης, εντεταλμένος σε θέματα υγείας, πρόνοιας και κοινωνικής μέριμνας, ανήρτησε χθες στο Facebook την ακόλουθη δήλωση:
«Αγαπητοι φίλοι και φίλες,
Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ανακοινώσω ότι έκλεισε ένας κύκλος λειτουργίας μου στην αυτοδιοίκηση με την παράταξη “το Νότιο Αιγαίο Μπροστά”. Συνεχίζω σαν ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος, πάντα με τον ίδιο ζήλο για την επίλυση των όποιων προβλημάτων μας απασχολούν.
Όλα αυτά τα χρόνια είχα μια πολύ καλή και εποικοδομητική συνεργασία με τον περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο, τον οποίο και ευχαριστώ, αλλά προσωπικοί λόγοι με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Θέλω να πιστεύω ότι η συνεργασία από εδώ και πέρα με τους συναδέλφους του Περιφερειακού Συμβουλίου θα είναι εξίσου εποικοδομητική, ειλικρινής και επιτυχής.
Έμαθα στην ζωή μου να δουλεύω και να προσφέρω, και αυτό έχω σκοπό να συνεχίσω να κάνω.
Θωμάς Σωτρίλλης»
Είχε προηγηθεί η αποστολή επιστολής στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο με την οποία έκανε γνωστή την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί επικαλούμενος ως λόγο ότι ο περιφερειάρχης έχασε την εμπιστοσύνη του απέναντί του.

Ο κ. Χατζημάρκος έκανε δεκτή την παραίτηση με απαντητική επιστολή του την 24η Απριλίου 2020 στην οποία αναφέρει τα εξής:

Ρόδος, 24 Απριλίου 2020
Προς: κ. Θωμά Σωτρίλλη
Περιφερειακό Συμβούλιο
Αγαπητέ Θωμά,
Σε περιόδους μεγάλων κρίσεων, όπως αυτή που σήμερα βιώνουμε, δοκιμάζονται όλοι και όλα.
Συστήματα διοίκησης, σχέδια, αντανακλαστικά και αντοχές, περνούν σε ένα επίπεδο που επαναπροσδιορίζονται με τρόπο νομοτελειακό.
Η σημερινή επιστολή σου, με αφήνει με την απορία του πραγματικού λόγου που την προκάλεσε, αφού αυτός που αναφέρεται σε αυτήν, ουδέποτε έλαβε χώρα.
Σέβομαι την απόφασή σου, όπως άλλωστε έκανα πάντα σε όλη την πορεία της κοινής μας διαδρομής για την οποία και θέλω να σε ευχαριστήσω.

Με εκτίμηση,
Ο Περιφερειάρχης
Νοτίου Αιγαίου
Γιώργος Χατζημάρκος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου