Αθλητικά

Σότοκαν Καράτε: Απόλυτη επιτυχία στο σεμινάριο

Ένα, κατά γενική ομολογία, πετυχημένο σεμινάριο Σότοκαν J.K.A. Καράτε, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 18/4/2019, στο κλειστό της Ιαλυσού στην Ρόδο.
Δύο παγκοσμίου φήμης μάστερ δίδαξαν σ’ αυτό, προερχόμενοι από την Ιαπωνία, οι κ.κ. Τ. Νάκα 7ο Dan και K. Οκούμα 6ο Dan.
Τους γνήσιους εκπροσώπους του Σότοκαν Καράτε, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 80 Ρόδιοι καρατέκα, όλων των ηλικιών και ζωνών, παρά την λίγο δύσκολη, χρονικά και οικονομικά, συγκυρία.
Το σεμινάριο της Ρόδου έγινε στο πλαίσιο του πετυχημένου Σεμιναρίου/Gasshuku της Αθήνας, που γι’ αυτό τον σκοπό βρέθηκαν οι Ιάπωνες δάσκαλοι στην Ελλάδα, εκείνη την εβδομάδα.
Οι Ιάπωνες δάσκαλοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για το επίπεδο, όσο και για την σοβαρή δουλειά που γίνεται στο J.K.A καράτε της Ρόδου, αλλά και από τις ομορφιές του νησιού μας, ανανεώνοντας το ραντεβού για το προσεχές μέλλον!
Κλείνοντας οι διοργανωτές του σεμιναρίου εξέδωσαν την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«Ευχαριστούμε όλους τους μικρούς και μεγάλους καρατέκα, καθώς και τις οικογένειες τους, τον Chief Instructor της J.K.A Hellas κ. Α. Πανουσόπουλο για την σημαντική συμβολή του, καθώς και τον sensei Κ. Μουρούτσο για την υποστήριξη στις μεταφράσεις της Ιαπωνικής γλώσσας. Επίσης ευχαριστούμε την πρόεδρο της Δ.Κ . Ιαλυσού κα Ερμίνα Μπότσαρη, καθώς και τον κ. Γιώργο Χατζηκαλημέρη, για την ευγενική παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου. ΟSS!
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου