Το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ολοκληρώθηκε με τον Κλεόβουλο να πραγματοποιεί ακόμα μία καλή χρονιά, τερματίζοντας στην 6η θέση του πίνακα, έχοντας 38 βαθμούς στην συλλογή του.
Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου δεν αναμένονται εξελίξεις στα διοικητικά, καθώς το Δ.Σ. με επικεφαλής τον Στέφανο Μυριαλλή έχει ακόμα ένα χρόνο θητείας, οδηγώντας τον σύλλογο στην αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», μέσα στον Μάιο θα προγραμματιστεί συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, έτσι ώστε να γίνει ο απολογισμός της περασμένης σεζόν και ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Το πρώτο θέμα που θα επιδιώξουν να διευθετήσουν οι Λινδιακοί αφορά στην τεχνική τους ηγεσία.
Όλοι στον σύλλογο είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την δουλειά του Δημήτρη Δογιάμα και πρόθεσή τους είναι να ανανεωθεί η συνεργασία μαζί του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο πρόεδρος έχει έρθει σε επαφή με τον έμπειρο τεχνικό, με την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών να θεωρείται δεδομένη, καθώς έχει προκύψει προφορική συμφωνία.
Μετά από την συνεδρίαση θα ακολουθήσει ραντεβού του Στέφανου Μυριαλλή με τον Δημήτρη Δογιάμα, έτσι ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας τους.
Μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, οι Λινδιακοί θα ασχοληθούν με τα του έμψυχου δυναμικού, σύμφωνα πάντα με τις εισηγήσεις του προπονητή.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ