Ως γνωστόν ο Αστέρας Μασάρων κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας και την νέα σεζόν θα δώσει την μάχη του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 ο σύλλογος εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:
« Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, της φιέστας και την απονομή της κατάκτησης του κυπέλλου, το Δ.Σ. νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημόσια την ΕΠΣΔ τον πρόεδρό της κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, τον κ. Χρυσόστομο Ψέλλα, το ΤΟΔ και τον πρόεδρό του κ. Θεοφάνη Πελλό, τον αρχιδιατητή κ. Κώστα Ζαννετίδη και το μέλος του κ. Χαράλαμπο Λάμπρου, όλους τους διαιτητές, τους γιατρούς τους παρατηρητές αγώνων και όλες τις ομάδες του ομίλου μας.
Όλοι συνέβαλαν στο να υπάρξει ένα δίκαιο και αξιοπρεπές πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τους Μασαρενούς του εξωτερικού, την νεολαία των Μασάρων, τα ενεργά και μη μέλη της ομάδος μας.
Όλους τους παλιούς παράγοντες που βοήθησαν αρκετά στην λειτουργία της ομάδος μας. Τον προπονητή μας κ. Σάββα Σταυρίδη, όλους τους ποδοσφαιριστές μας που δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας, που παντού και πάντα ήσασταν περισσότεροι!!!
Στην φιέστα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον επίτιμο καλεσμένο μας Παναγιώτη Τσαλουχιδη που μας τίμησε με την παρουσία του. Τους προπονητές των Ακαδημιών μας κ Γιάννη Χατζησταμάτη και Γιώργο Δημητριάδη για την παρουσία των τμημάτων τους πριν το παιχνίδι.
Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μασάρων ΄΄Καμειρί΄΄, τον Σύλλογο Γυναικών Μασάρων ΄΄Οι Μασαρενές΄΄ για την παρουσίαση των χορευτικών τους συγκροτημάτων. Τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Σπύρο Καλούδη που πάντα είναι κοντά μας και στηρίζει τον αθλητισμό του τόπου μας.
Τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου, τον δημοσιογράφο- αθλητικογράφο Παύλο Ντοκουόπιλ για τον συντονισμό και την παρουσίαση της φιέστας μας. Όλους στον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο που κατέγραψαν της όμορφες στιγμές μας. Τον εικονολήπτη- φωτογράφο Μιχάλη Ζαννέτο. Τον Γιώργο Παπαγεωργίου για της φωτογραφίες που μας χαρίζει σε κάθε εκδήλωση της ομάδος μας. Την νεολαία Μασάρων που βοήθησε σημαντικά στα βεγγαλικά. Τον Αντώνη Μπαφίτη για τον υπέροχο ήχο και της επιλογές των τραγουδιών του. Αφήνουμε στο τέλος τους φιλάθλους μας που πολυπληθής κάθισαν μέχρι την απονομή του κυπέλλου δίνοντας το χρώμα και τον τόνο που χρειαζόταν η περίσταση. Προκαταβολικά ζητάμε συγγνώμη αν εκ παραδρομής ξεχάσαμε να ευχαριστήσουμε ονόματα που πιθανόν άθελά μας να ξεφύγαμε την προσοχής μας. Εις το επανιδείν».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ