Yπό την αιγίδα του και ζητώντας συνεχή ενημέρωσή λόγω της πρόδηλης εθνικής σημασίας του, έθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, το ερευνητικό πρόγραμμα για το ναυάγιο των Αντικυθήρων, σε συνεννόηση με τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού, Νίκο Ξυδάκη.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ο κ. Παυλόπουλος δέχθηκε το πρωί τον δήμαρχο Κυθήρων, Στράτο Χαρχαλάκη, τον οποίο συνόδευε ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργος Κασιμάτης.
Ο δήμαρχος ενημέρωσε εκτενώς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πορεία των ερευνών που αφορούν τα νέα ευρήματα του ναυαγίου των Αντικυθήρων και, κυρίως, για τον προγραμματισμό τους έως την ολοκλήρωσή τους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.