Το Σάββατο στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων θα διεξαχθεί η 4η φάση του Τουρνουά Κ-10 που διοργανώνει η Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης της ΕΠΣΔ.
Το τουρνουά θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στην μικρή Ελευθερία που αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Στην υπηρεσία του ανθρώπου τίθεται ξανά το ποδόσφαιρο. Το προσεχές Σάββατο, η Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης διοργανώνει στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων τουρνουά Κ-10, 4η φάση, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη μικρή Ελευθερία, ένα Ροδιτόπουλο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και για να το αντιμετωπίσει, χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.
Στο γήπεδο θα στηθούν κουμπαράδες, ώστε τα παιδιά, οι γονείς και οι φίλαθλοι να συνεισφέρουν με ό, τι μπορεί ο καθένας, ενώ τη διαδικασία θα επιβλέψουν τα, εξουσιοδοτημένα από την οικογένεια του κοριτσιού, μέλη του φιλανθρωπικού σωματείου ΄΄Νοιάζομαι΄΄, τα οποία θα κόβουν αποδείξεις ώστε οι συμμετέχοντες να είναι βέβαιοι πως τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα φτάσουν στον προορισμό τους.
Η Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης καλεί τα σωματεία και το φίλαθλο κοινό να ανταποκριθούν και να στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους, τον ιερό σκοπό του τουρνουά. Τυχόν αιτήματα για το πρόγραμμα, έως την Τετάρτη 27/02/2019 και ώρα 12:00.
Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί Τετάρτη απόγευμα».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ