Ειδήσεις

Χ. Κόκκινος: Είναι δικαίωμα των κατοίκων της Πάρου και της Αντιπάρου η πρόσβαση στο αγαθό της Υγείας

Από το γραφείο του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Οι κινητοποιήσεις των κατοίκων της Πάρου και της Αντιπάρου αναδεικνύουν την αγωνία των μονίμων κατοίκων των νησιών που μετατρέπεται σε αγώνα. Σε μια δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για τον τόπο οι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου – Αντιπάρου ζητούν το αυτονόητο: να διαφυλαχτεί το αγαθό της Υγείας και να έχουν πρόσβαση σε αυτό όλοι.

Η απουσία παιδιάτρου για τα 2500 παιδιά της Πάρου και της Αντιπάρου από τον Νοέμβριο του 2010 έως σήμερα αναδεικνύει την αστοχία και τις αρνητικές συνέπειες των μνημονιακών μέτρων που ακολούθησαν την προσφυγή της Ελλάδας στο Δ.Ν.Τ. τον Απρίλιο του 2010.

Ο Περιφερειακός Συνδυασμός της μείζονος Αντιπολίτευσης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» εκφράζει τη συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματα των Παριανών και Αντιπαριωτών για την πλήρη στελέχωση του Κ.Υ. Πάρου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και οδηγών του Ε.Κ.Α.Β.
Καλεί την Πολιτεία να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου αυτά να ικανοποιηθούν και ταυτόχρονα να διαφυλάξει την συνταγματική υποχρέωση της για την νησιωτικότητα.

Καλεί τους κατοίκους των νησιών να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση και με ενωτική και διεκδικητική δράση – μακριά από σκοπιμότητες – να συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο.
Η Πάρος και η Αντίπαρος είναι δυο από τα νησιά – διαμάντια του Αιγαίου και βασικοί τουριστικοί προορισμοί της χώρας μας. Οι μόνιμοι κάτοικοι και οι χιλιάδες επισκέπτες τους πρέπει να είναι και να νιώθουν ασφαλείς.
Η κινητοποίηση που πραγματοποιείται την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 καθώς και η μαζική συμμετοχή (5419 κάτοικοι) στο Δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά και το Υπουργείο Υγείας να δώσει άμεσα λύσεις.

Χαράλαμπος Κόκκινος
Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας
του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου
και του Περιφερειακού Συνδυασμού
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

kokkinosxar@yahoo.gr
Μπιζάς Κωνσταντίνος
Περιφερειακός Σύμβουλος
Πάρου – Αντιπάρου
Εκλεγμένος με τον Περιφερειακό Συνδυασμό Ν. Αιγαίου «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου