Ειδήσεις

Στα προβλήματα στέγασης και μεταφορών των αναπληρωτών και μόνιμων Εκπαιδευτικών συμπαρίσταται η Α ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου

Η Α ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου πάντα δίπλα στους συναδέρφους αναπληρωτές  εκπαιδευτικούς που έρχονται να υπηρετήσουν στη Ρόδο προσπαθεί να αντιμετωπίσει   και να δώσει λύση σε ένα από τα σημαντικότερα πρόβλημα τους, αυτό της στέγασης   τους, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων και      Διαμερισμάτων Δωδ/σου, από τώρα και τα επόμενα χρόνια. Στην αρχική σελίδα της    προαναφερόμενης Ομοσπονδίας  ήδη έχει ξεκινήσει η ανάρτηση προσφορών από τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων   δωματίων και διαμερισμάτων στους καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Επίσης όσο  αφορά τις μεταφορές υπενθυμίζεται ότι   από την περασμένη χρονιά 650 εκπαιδευτικοί κέρδισαν σημαντικές  εκπτώσεις  καθώς και πακέτα προσφορών.  Εκδόθηκαν έτσι, 2163 εισιτήρια με έκπτωση και παραχωρήθηκαν 56 ελεύθερα (free) εισιτήρια σε εκπαιδευτικούς Έτσι και εφέτος η  διοίκηση της εταιρίας « Dodekanisos Seaways» αναγνωρίζοντας το πολύπλευρο και σημαντικό έργο των εκπαιδευτικών του νομού συνεχίζει να προσφέρει στα ήδη μέλη της Κάρτας Bonus Miles και σε συναδέρφους μόνιμους και αναπληρωτές που θα υπηρετήσουν στην περιοχή σημαντικές  εκπτώσεις  καθώς και πακέτα προσφορών όχι μονάχα στους εκπαιδευτικούς αλλά και σε μαθητές   για τη νέα σχολική χρονιά. Τα παραπάνω  συμφωνήθηκαν  μετά από συζητήσεις με τον πρόεδρο της Α ΕΛΜΕ Δωδεκαννήσου κ. Μαρίνο Ανδρέα και τον γραμματέα   Ξάφη  Θεόδωρο.  

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου