Τοπικές Ειδήσεις

Δύο επιτελείς της ΔΕΥΑΡ στο εδώλιο για λακκούβα στο οδόστρωμα

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενοι για σωματική βλάβη από αμέλεια από υπόχρεο
και για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών από αμέλεια θα καθίσουν την 1η Νοεμβρίου 2019 δύο επιτελείς της ΔΕΥΑ Ρόδου.

Κατηγορούνται ως υπαίτιοι του ό,τι με περισσότερες πράξεις και παραλείψεις τέλεσαν περισσότερα εγκλήματα και συγκεκριμένα για το ό,τι στη Ρόδο, στο 4° χλμ της Λεωφόρου Καλλιθέας την 24η Ιουλίου 2016, με τις ιδιότητές τους, ο πρώτος ως αναπληρωτής γενικός διευθυντής τεχνικών έργων της ΔΕΥΑΡ και ο δεύτερος ως διευθυντής δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης ενώ εκτέλεσαν έργα αποκατάστασης αγωγού ύδρευσης ο οποίος διέρχονταν σε όλο το πλάτος της ως άνω Λεωφόρου, από αμέλεια δεν φρόντισαν για την αποκατάσταση και διατήρηση του οδοστρώματος, σε καλή κατασταση, ώστε να είναι ασφαλές για την κυκλοφορία των οχημάτων, ούτε μερίμνησαν για την προειδοποιητική σήμανση του επικίνδυνου σημείου σε απόσταση ικανή ώστε να ειδοποιούνται οι οδηγοί – χρήστες της οδού και συνέπεια των ενεργειών και παραλείψεών τους ήταν η δημιουργία, πέραν της κάθετης τομής επί της οδού, λακκούβας διαμέτρου ενενήντα (90)εκ και βάθους δέκα τεσσάρων (14)εκ, η οποία καλύπτει το σύνολο του πλάτους της οδού και την επομένη ημέρα να προκληθεί ο τραυματισμός του διερχόμενου από το σημείο οδηγού δίκυκλης μοτοσυκλέτας, κ. Αλέξιου Μητρόπουλου του Παναγιώτη, του οποίου το όχημα ανετράπη κατά τη διέλευσή του από την ως άνω λακκούβα, γεγονός που επέφερε την πτώση αυτού και τον τραυματισμό του, ήτοι να υποστεί θλαστικό τραύμα τριχωτού κεφαλής, στο οποίο έγινε χειρουργική συρραφή, εγκαύματα τριβής και ελλείμματα δεξιού άκρου ποδός.
Ως συνήγορος υπεράσπισής τους παρίσταται ο δικηγόρος κ. Άκης Δημητριάδης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Ιαλυσός    25.10.2019 21:04

    Τον πρώην διευθυντή που ήταν καρέκλα και έκανε μόνο μικροπολιτικη μέσα στην δευαρ από κεί βρωμα η δευαρ τόσα χρόνια η δευαρ και μετά τα πιόνια που είχε επιρροή πάνω τούς

Σχολιασμός άρθρου