Αθλητικά

Σκακιστικός Όμιλος Ιππότης: Αναστέλλονται τα μαθήματα έως τον Ιανουάριο του 2021

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «Ιππότης» αναστέλλει τα μαθήματά του, σε όλα τα τμήματα υποδομής του, έως τον Ιανουάριο του 2021.
Τα μαθήματα επρόκειτο να ξεκινήσουν την 1η Οκτωβρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση
«Αναστολή Μαθημάτων Σκάκι Τμημάτων Υποδομών Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου “Ιππότης”
Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου ‘’Ιππότης’’ συνεδρίασε δια του Δ.Σ. την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2020, προκειμένου να επανεκτιμήσει με βάση τις τελευταίες εξελίξεις της πορείας εξάπλωσης του κορωνοϊού, το καθεστώς λειτουργία των τμημάτων υποδομής (εκμάθησης σκακιού) για τα παιδιά τόσο στην έδρα του επί της Πίνδου 1, όσο και στα περιφερειακά τμήματα Αφάντου, Ιαλυσού και Κρεμαστής.
Με κοινωνική ευθύνη και με κύριο γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών αλλά και των προπονητών του Ομίλου, αποφασίστηκε ομόφωνα η ανάκληση της ανακοίνωσης για έναρξη των μαθημάτων από 1η Οκτωβρίου 2020.
Έτσι αναστέλλονται όλα τα μαθήματα των τμημάτων υποδομών του Ομίλου (εκμάθησης σκακιού) τόσο στην έδρα του Ομίλου όσο και στα περιφερειακά (Αφάντου, Ιαλυσός, Κρεμαστή) μέχρι τον Ιανουάριο του 2021, οπότε και θα επανεξεταστεί το θέμα με βάση τα τότε δεδομένα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου