Ανακοίνωση με την οποία στρέφουν τα βέλη τους κατά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, εξέδωσαν από κοινού Διαγόρας και Ο.Φ. Ιεράπετρας.
Οι δύο ομάδες απάντησαν στο τελευταίο εξώδικο της Νίκης Βόλου με το οποίο αμφισβητεί την νομιμότητα των προβιβασμών του «γηραιού» και των Κρητικών, με τους δύο συλλόγους να δηλώνουν ότι επιφυλάσσονται παντός νόμιμου δικαιωματος τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αναφορικά με το τελευταίο κατά σειρά εξώδικο της Νίκης Βόλου, που αμφισβητείται εκ νέου την νομιμότητα των προβιβασμών μας στην S.L.2 λεκτέα τα εξής:
1.Αρχικά προσπάθησε η Νίκη Βόλου να συγκαλέσει παράνομα και παράτυπα Γ.Σ. χωρίς την τήρηση των 10 ημερών.
2.Στην συνέχεια στράφηκε κατά των 8 πρωταθλητριών ομάδων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας οψίμως, 2 μήνες μετά την ανακήρυξή τους ομοφώνως από την ΕΠΟ.
3.Έπειτα στράφηκε κατά 4 ΠΑΕ της Football League, 1.5 μήνα μετά την διακοπή και επικύρωση απ’ την διοργανώτρια ομοφώνως.
4. Τώρα στρέφεται με εξώδικο κατά της διοργανώτριας, ισχυριζόμενη ψευδέστατα και παράνομα και χωρίς έννομο συμφέρον ανυπόστατες αιτιάσεις.
Καταγγέλλουμε ευθέως ενώπιον όλων των αρμοδίων αθλητικών δικαστικών αρχών τις ανώτερες μεθοδεύσεις της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και όλων όσων εξυφαίνουν σενάρια ίντριγκας, δυσπιστίας και καχυποψίας σε βάρος διοργανωτριών αρχών Football League και ΕΠΟ.
Συστήνουμε στους ιθύνοντες της ΠΑΕ να είναι περισσότερο προσεκτικοί και μελετηροί στις διατάξεις τις ισχύουσες και τους κανονισμούς.
Επιπλέον τονίζουμε ότι η νομιμότητα δεν επιβάλλεται με άνομα μέσα και μεθοδεύσεις, αλλά υπάρχει, εφαρμόζεται από τις αρχές και συμφωνούν τα μέλη ΠΑΕ.
Όλη αυτή η αλυσίδα των ‘’δήθεν’’ διαμαρτυριών εντόνων ενεργειών στόχο είχαν μόνο να λασπώσουν τους υπεύθυνους που αγωνίζονται νυχθημερόν από την διοργανώτρια και την ΕΠΟ για να ομαλοποιηθούν τα απόνερα της συνεχιζόμενης πανδημικής μάστιγας.
Ποτέ μέχρι σήμερα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν άσκησε τα έννομα δικαιώματά της στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ- γεγονός που μας προκαλεί αγανάκτηση και θυμηδία.
Τέλος, δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμενοι παντός νόμιμου δικαιώματός μας να στραφούμε ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας και υπεύθυνων άσκησης πειθαρχικής δίκης για όσα συκοφαντικά παραθέτει για τις ομάδες αναφορικά με την νομιμότητα των ενεργειών σας»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ