Δεν βρίσκω καμιά δικαιολογία σε όλους όσους βγήκαν από τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ να το παίζουν εξαπατημένοι.
Ηξεραν! Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει να κυβερνήσει μόνο με την παρέα Καμμένος, Καμμένος, Νικολόπουλος.
Οι θέσεις όλων αυτών ήταν γνωστές, γνωστότατες!
Δεν είδα να βγουν στα κάγκελα προεκλογικά.
Το αυτό ισχύει και για τον κ. Μπόλαρη, για τον οποίο διαμαρτύρονται λόγω της συμμετοχής του στο υπουργείο Υγείας την εποχή της κατάπτυστης περίπτωσης των οροθετικών, μαζί με τον κ. Λοβέρδο.
Και αυτός και οι υπόλοιποι ΠΑΣΟΚοι της κυβέρνησης ήταν υποψήφιοι βουλευτές στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ.
Η υπουργοποίηση έβλαψε;
Ως βουλευτές συνεργαζόμενοι στα έδρανα είναι όλα εντάξει;
Ξεχνιούνται οι ακροδεξιές έως χρυσαυγίτικες απόψεις;
Γιατί για απόψεις μιλάμε. Τις οποίες όλοι αυτοί τις έκαναν ΔΗΜΟΣΙΩΣ γνωστές και δεν υπάρχει καμία μα καμία δικαιολογία για εκ των υστέρων κλαψούρισμα.
Όπως ήξεραν, πως ο Πάνος Καμμένος, μετρ της συνωμοσιολογίας και της παραποίησης των πραγματικών στοιχείων, μόλις πριν από λίγους μήνες είχε πει, ότι στην Ελλάδα δεν φορολογούνται οι Εβραίοι.
Για να εισπράξει μια αποστομωτική απάντηση από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και να προσπαθεί μετά να τα μπαλώσει.
Μια παρόμοια απάντηση εισέπραξε και ο Καμμένος Νο2 από το Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περίφημο σχόλιο του μόλις τον Ιούνιο.
Αυτό αποδεικνύει, πέραν πάσης αμφιβολίας πλέον, ότι ένα κόμμα της Αριστεράς, αισθάνεται θαυμάσια που συγκυβερνά με τέτοια πρόσωπα.
Κατάπιαν όλες τις απρέπειες του Καμμένου Νο1 , τώρα καταπίνουν τα ρατσιστικά, ομοφοβικά και αντισημιτικά του Καμμένου Νο2.
Ακούω πολλά μπράβο για τα… γρήγορα αντανακλαστικά λέει του πρωθυπουργού, να τον αποπέμψει.
Κανένα μπράβο. Μόνο ομολογία της απόστασης του από την πραγματικότητα. Δεν διαβάζει εφημερίδες; Δεν έχει σύνδεση στο ιντερνετ; Δεν υπάρχουν άνθρωποι γύρω του που για να τον προειδοποιήσουν; Ο κόσμος το΄χει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι; Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι Καμμένοι, πάσης φύσεως, αποτελούν διαρκές όνειδος για τον κ. Τσίπρα και την αριστερά του. Και με όλα αυτά γίνεται ακόμη πιο ακατανόητο το δήθεν ιδεολογικό μπλοκάρισμα του να συγκυβερνήσει με την Νέα Δημοκρατία, ενώ μια χαρά μπορεί με τους καμμένους.
Να το πω πιο ευκρινώς. Τι δουλειά έχει η αριστερά με τους καμμένους;
Τουλάχιστον, όσο επιμένει να αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερά.
Υ.Γ. Διάβαζα ότι στο εξωτερικό η επιλογή των υποψηφίων για κάποια θέση ευθύνης όχι μόνο στην κυβέρνηση, αλλά και σε μεγάλους οργανισμούς λέγεται Vetting. Ελέγχουν, διασταυρώνουν, τσεκάρουν το παρελθόν, τη δράση και το προφίλ του υποψηφίου. Αρχίζουν συνήθως από το δημόσιο λόγο, την παρουσία του στα social media, την αρθρογραφία του, τις συνεντεύξεις και προχωρούν πιο βαθιά –κυρίως μελετώντας αιτιάσεις και κατηγορίες των εχθρών του. Εδώ δεν «ξέρουν» τάχα, ούτε αυτά που έχουν βγάλει μάτι. Θρασείς και προσβλητικοί για την διανοητική μας ικανότητα όπως πάντα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ