Αθλητικά

«Δεν θα ανεχθούμε όμιλο που θα ενώσει Δωδεκάνησα, Νότιο Ιόνιο και Πελοπόννησο»

Οι ΕΠΣ Αχαΐας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας και Ζακύνθου με επιστολή τους στην ΕΠΟ ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα επιτρέψουν «να δημιουργηθεί όμιλος που θα ενώσει τα Δωδεκάνησα με το Νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο», διότι όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι μεγάλες μετακινήσεις δεν επιτρέπει στα σωματεία τους να είναι βιώσιμα.
Η επιστολή των τεσσάρων ΕΠΣ εστάλη στην ΕΠΟ και στην επιτροπή πρωταθλήματος ενόψει της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όπου μεταξύ άλλων αναμενόταν να γίνει και ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής.
Αναλυτικά το κείμενο:
«Ενόψει της κατάρτισης των ομίλων της Γ’ Εθνικής που καλείται να επικυρώσει η Επιτροπή Γ’ Εθνικής της ΕΠΟ και η Εκτελεστική Επιτροπή, σας κοινοποιούμε ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε, ούτε να επιτρέψουμε να δημιουργηθεί όμιλος που θα ενώσει τα Δωδεκάνησα με το Νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο.
Κάτι τέτοιο εμποδίζει τις ομάδες μας να είναι βιώσιμες και όπως οι ίδιες μας ανακοίνωσαν, δεν πρόκειται να συμμετάσχουν εφ’ όσον τα έξοδά τους αυξάνονται κατακόρυφα. Επίσης τα γεωγραφικά κριτήρια καταστρατηγούνται χωρίς να μπορούμε να αντιληφθούμε το λόγο ή την οποιαδήποτε σκοπιμότητα. Κατανοούμε τις όποιες δυσκολίες, αλλά να φτάσουμε να δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα απ’ όσα προσπαθούμε να λύσουμε, κλονίζει την προσπάθειά μας για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ισονομίας που δικαιωματικά μας ανήκει.
Θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να έχουμε ενώσει 4 διαφορετικές Περιφέρειες της χώρας σε μία! Αξιότιμε πρόεδρε της ΕΠΟ, Εκτελεστική Επιτροπή και Επιτροπή Γ’ Εθνικής, παρακαλούμε να μας αφουγκραστείτε. Είναι για το καλό όλων μας.
Με τιμή
ΕΠΣ Αρκαδίας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Μεσσηνίας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου