Ειδήσεις

Απάντηση Γιάννη Ιατρίδη στον Τάσο Καραμάριο

Αποδεικνύεται ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος πάσχει από άνοια γιατί προφανώς έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.

Η αισχρότητα του φαίνεται, για μια ακόμα φορά, αφού μέσα στις ασυναρτησίες του εμπλέκει και τα παιδιά μας. Φαίνεται το μίσος του και η κακία του προς την οικογένεια μου.

Η βοήθεια μου προς το άτομο του στις εκλογές φαίνεται από το γεγονός ότι στις Καλυθιές ερχόταν πρώτος με πάνω από 500 ψήφους και στο δικό του χωριό, τη Σορωνή, δεν ξεπερνούσε τους 100. Αυτή ήταν η βοήθεια μου.

Το μένος του για την οικογένεια μου τον οδηγεί, ακόμα, στο να προσβάλλει, με το χειρότερο δυνατό τρόπο, τους 13.000 συμπατριώτες μας που στήριξαν και ψήφισαν τη Μίκα.

Στον κοινό αυτό συκοφάντη θα ήθελα, ακόμα, να του πω τα εξής:

Είναι γνωστό ότι την περιουσία μας εγώ και τα αδέρφια μου την βρήκαμε από τους γονείς μας. Δεν περίμενα την πολιτική για να πλουτίσω.

Αν φορά παντελόνια, ας πάει στη Δικαιοσύνη και να αποδείξει αυτά που λέει και υπονοεί περί χρηματισμού ή οτιδήποτε άλλο γεννά ο εγκέφαλος του, αν λειτουργεί.

Ή, ακόμα, μπορεί και να υποδείξει ο ίδιος στους δικαστές τις αποφάσεις που του αρέσουν.

Κλείνω με ένα γνωμικό του λαού μας που λέει ότι η καμήλα την καμπούρα της δεν την βλέπει. Ας το έχει αυτό υπόψη του, αφού τα έχει τετρακόσια, και να μην ξαναπιάσει στο στόμα του τα παιδιά μου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου