ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Τζεφ Μπέζος συνεχίζει την κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά – Στην Ψέριμο με τη Λόρεν Σάντσεζ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
mpezos-(1)_252863_459437_type13262

Ο Τζεφ Μπέζος  ο δισε­κα­τομ­μυ­ριού­χος επι­χει­ρη­μα­τίας και επι­κε­φα­λής της Amazon απο­λαμ­βά­νει τις δια­κο­πές του σε νησιά του Αιγαίου,με το υπερ­πο­λυ­τε­λές σκάφος του μαζί με τη σύντροφο του, Λορέν Σάντσεθ και τον πρω­τό­τοκο γιο του, Πρέστον.

Χθες  το από­γευμα, ο Μπέζος με τη σύντροφο του και τη συνο­δεία εθε­ά­θη­σαν να κάνουν βόλτα στην παραλία της Ψερίμου.

Όπως ανα­φέ­ρει η ιστο­σε­λίδα kalymnos-news,  το πολυ­τε­λές σκάφος με το οποίο πραγ­μα­το­ποιεί την κρουα­ζιέρα του είχε αγκυ­ρο­βο­λή­σει μεταξύ Πλάτης και Πανα­γιάς Γρα­φιώ­τισ­σας Ψερίμου και με ταχύ­πλοο σκάφος έφτασαν στο γραφικό λιμα­νάκι της Ψερίμου και μετά τη βόλτα τους στην παραλία ανα­χώ­ρη­σαν.

Μαζί τους ήταν και τα παιδιά τους από προη­γού­με­νους γάμους, όπως ο πρω­τό­το­κος γιος του Τζεφ Μπέζος, Πρέστον, αλλά και οι άνδρες της ασφά­λειάς του.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.