Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση του Κτηνιατρικού Συλλόγου Δωδ/σου για το περιστατικό σε κτηνιατρείο της Ρόδου

Ανακοίνωση Παραρτήματος Δωδεκανήσου Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, με αφορμή περιστατικό που έλαβε χώρα σε κτηνιατρείο στη Ρόδο και όσα ακολούθησαν:

Το ΔΣ του Παραρτήματος Δωδ/σου του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου έλαβε γνώση του ατυχούς περιστατικού ,που εξελίχθηκε σε ιατρείο συναδέλφου. Με αφορμή αυτό και ό,τι δυσάρεστων και ανεπίτρεπτων γεγονότων ακολούθησαν έχουμε να σημειώσουμε και να δηλώσουμε τα εξής : Καταρχάς εκφράζουμε ειλικρινά την λύπη μας για την κατάληξη του άτυχου ζώου και τη βαθύτατη συμπάθεια προς τους οικείους αυτού. Από την άλλη οφείλουμε να αναφέρουμε σε όλους τους τόνους ότι είναι κατάφορα απαράδεκτο και ποινικά επιλήψιμο, κατόπιν κάποιων δυσάρεστων γεγονότων, που βιώνουμε στην καθημερινότητα μας και που έχει γίνει “μόδα”, αντί ο προσβαλλόμενος να απευθυνθεί στα θεσμικά όργανα της πολιτείας, όπου έχει κάθε δικαίωμα, ανατρέχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτοχρίζεται ειδικός και βασιλικότερος του βασιλέως και εξαπολύει οχετούς ύβρεων και χαρακτηρισμών σπιλώνοντας πρόσωπα, συνειδήσεις και επαγγελματικές θέσεις! Όλους αυτούς τους γραφικούς και πονηρούς λοιπόν τους πληροφορούμε ότι οι αντιδράσεις μας πλέον θα είναι ακαριαίες και τον πρώτο λόγο θα έχει η δικαιοσύνη με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Εκ του ΔΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου