Σε μία μετεγγραφή που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το έμψυχο δυναμικό του ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, προχώρησε ο Άρη Αρχαγγέλου.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Γιώργου Σάββενα, έπειτα από εισήγηση του νεαρού τεχνικού, απέκτησαν τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Στέφανο Ευαγγελιδάκη που στα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Κλεόβουλο.
Ο ποδοσφαιριστής είχε… γεμάτες σεζόν σε όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά τους Αρχαγγελίτες με την εμπειρία και την ποιότητά του, στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Συνεχίζει ο Παπαοικονόμου
Την φανέλα του Άρη Αρχαγγέλου θα φοράει και στην νέα σεζόν ο Δήμος Παπαοικονόμου.
Ο εκ των αρχηγών των «κιτρινόμαυρων» είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του, ωστόσο στο προηγούμενο διάστημα προέκυψε κάποιο πρόβλημα, με τις φήμες να τον θέλουν να αποχωρεί.
Η παρεξήγηση λύθηκε και ο Δήμος Παπαοικονόμου παραμένει στις τάξεις του Άρη, όπως αποκάλυψε με την ακόλουθη δήλωση στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:
«Μετά από επικοινωνία με τον πρόεδρο κ. Βαρέλη, τον γενικό γραμματέα κ. Πορτοκαλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ. Σ., λύθηκε η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί. Βάζοντας πάνω απ’ όλα την ομάδα, παραμένω στον Άρη Αρχαγγέλου και καλώ και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να γίνουμε όλοι μια γροθιά με γνώμονα το καλό της ομάδος!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ