Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, προχώρησε ο Ατρόμητος Διμυλιάς.
Οι «πράσινοι» του Γιώργου Χατζηπέτρου μετά από την απόκτηση του τερματοφύλακα Αλέξη Αλεξανδρή από τον Ακουσίλαο, πρόσθεσαν στις τάξεις τους και τον μεσοαμυντικό Σπύρο Τσακμακίδη που στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στον Ορφέα από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος.
Η διοίκηση του Ατρόμητου συναντήθηκε με τον έμπειρο αθλητή και οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Πλέον οι Διμυλιανοί στρέφουν την προσοχή τους στις υπόλοιπες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τους ενδιαφέρουν μετεγγραφικά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», έχουν συμφωνήσει προφορικά με τρεις ποδοσφαιριστές για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η απόκτησή τους.
Με έδρα την Σάλακο
Το γήπεδο Σαλάκου θα χρησιμοποιήσει ως έδρα στην σεζόν 2019-2020 και το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ο Ατρόμητος Διμυλιάς.
Η διοίκηση των «πρασίνων» συναντήθηκε με τους ανθρώπους της τοπικής Ασπίδας και συμφώνησαν σε όλα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ