ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναγέννηση Έμπωνα: Διευρύνει το διοικητικό συμβούλιο

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠΩΝΑ

Ημέρα γενικής συνέ­λευ­σης είναι η σημε­ρινή για την ομάδα της Ανα­γέν­νη­σης Έμπωνα ενόψει της νέας αγω­νι­στι­κής περιό­δου και της επι­στρο­φής του συλ­λό­γου στο πρω­τά­θλημα της Α’ Κατη­γο­ρίας μετά από 13 ολό­κληρα χρόνια.

Η γενική συνέ­λευση θα ξεκι­νή­σει στις 19:00 στην αίθουσα του δημαρ­χείου Έμπωνας, όπως ενη­μέ­ρωσε ο σύλ­λο­γος με την ακό­λουθη επίσημη ανα­κοί­νωση:

«Το διοι­κη­τικό συμ­βού­λιο του Μ.Α.Σ Ανα­γέν­νηση Έμπωνα προ­σκα­λεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας στην ετήσια γενική συνέ­λευση που θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί το Σάββατο 25 Μαΐου στις 19:00 στην αίθουσα του δημαρ­χείου του χωριού!

Η παρου­σία σας κρί­νε­ται απα­ραί­τητη».

Τα θέματα που θα συζη­τή­σουν είναι δύο. Ο οικο­νο­μι­κός και διοι­κη­τι­κός απο­λο­γι­σμός της σεζόν που ολο­κλη­ρώ­θηκε και η διεύ­ρυνση του διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λίου.

Σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες, υπάρ­χουν άτομα που έχουν δείξει ενδια­φέ­ρον να εμπλα­κούν στα κοινά της ομάδας για να την βοη­θή­σουν ενόψει του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας, με τους ανθρώ­πους της διοί­κη­σης να είναι… ανοι­χτοί στην διεύ­ρυνση του Δ.Σ.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.